parallax background

Mladi Mjesec u Ribama stvara sklad duhovnog i materijalnog

Retrogradni Merkur u Ribama donosi emocionalnu jasnoću
5. ožujka 2019.
planetopija
Dobra knjiga: Ovaj tjedan kreni beskrajnim putem radosti
7. ožujka 2019.
 

06. ožujka na nebu će se pojaviti mladi Mjesec. Navikli smo da mladi Mjesec donosi energiju novih početaka. Ovaj mladi Mjesec dolazi nam iz transcendentalnih područja, a njegov boravak u emotivnom znaku Riba utječe na samo iscjeljenje Duše. Pokazat će nam naše snove u stvarnosti i otvoriti mogućnosti sklada duhovnog i materijalnog.


 

Kako se ovaj mladi Mjesec događa u Ribama to će manifestirati potpuno novi ciklus obojan bojama i talentima Riba. Bit će tu puno nadahnuća, kreativnosti, intuicije i suosjećanja. Pojačat će se svjesnost i suptilne duhovne vibracije.

Mladi Mjesec u Ribama bit će dobar, jer će nam omogućiti da zamislimo, sanjamo. To će nas inspirirati, a sve namjere koje ćemo postaviti tijekom tog razdoblja neće ostati samo fantazije. Motivirani smo naše snove pretvoriti u stvarnost. Posadite sjeme svojih najdubljih želja i gledajte kako se novo JA i novi život rađaju.


 

 

S druge strane, moguće su nejasne i nerealne namjere i emocije, prisutan je rizik življenja u fantaziji te pretjerano idealiziranje. Danas i kaotični Uran ulazi u prilično dobro uzemljenog Bika, što će raspršiti svaku iluziju i neće dopustiti neodlučnost te rasipanje vlastite energije. Umjesto toga, Mjesec će ispuniti našu maštu, a onda nas učiniti kreativnijima ili ispuniti nekim suosjećanjem. To dvoje stvorit će divnu harmoniju i sklad materijalnog i eteričnog.


 

Foto: Unsplash

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.