parallax background

Najava: Besplatno virtualno vibracijsko iscjeljivanje

10. travnja 2020.
online nabavka hrane
Veliki vodič kroz online nabavku namirnica
10. travnja 2020.
zen your life tretman
Zen Your Life – tretman koji je donio zen u moj život
14. travnja 2020.

 

Najbolji način za nositi se s ovim izazovnim vremenom je imati smisla za humor, ostati smiren, pozitivan i održavati visoku frekvenciju.

11. travnja 2020. možete sudjelovati na besplatnoj meditaciji i vibracijskom iscjeljivanju kojeg vodi  iskusna iscjeliteljica zvukom Mirela V. Neylan.

Sesija Vibracijskog iscjeljivanja započet će kratkom meditacijom. Ova sesija je za sve koji se uključe, bez obzira na lokaciju pa će meditacija biti na engleskom jeziku.

Iscjeljivanje Vibracijama je sjajna terapija za probleme vezane uz stres, depresiju, umor i mnoga druga stanja koja su povezana s nedostatkom ravnoteže i harmonije u umu/tijelu/duhu.

Kako se transformirajući zvuci šire oko i preko vas, njihove vibracije djeluju na vas na najdubljoj staničnoj razini. Valovi zvuka stvaraju duboku relaksaciju i duboko mirno, meditativno stanje.

Datum: subota, 11.4.2020
Vrijeme: u 18 sati
Početak je točno u 18 sati pa je potrebno logirati se i pripremite 10-ak minuta ranije.
Trajanje: 30 minuta
Mjesto: pristup preko Zoom aplikacije

PRIJAVE: Putem email: mirelamedicine@gmail.com

O voditeljici:

Mirela V Neylan je Inka svećenica, učila je kod Juana Nuñez del Prado i imala dvije Hatun Karpay „velike inicijacije” u Peru-u gdje je radila s Q’ero Majstorima: Don Humberto Sonqo, Don Mariano Quispe Flores i pokojnim Don Mariano Apasa. Intenzivno je pručavala razne aspekte šamanizma učeći i radeći kod mnogih zapadnih i nativnih učitelja uključujući šamane iz Anda, Amazone i Sibira.

inka šamanizam

Posljednjih 20 godina Mirela je posvetila učenju raznih aspekata i metoda holističkog iscjeljivanja. Ona je šamanski praktičar, zvukoterapeut, gong majstorica, praktičar terapije kvantnog iscjeljivanja hipnozom (Quantum Healing Hypnosis Technique, po metodi Dolores Cannon), energetski iscjeljitelj te homeopat.

Mirela živi u Londonu, a osim vođenja individualnih tretmana, poučava na seminarima zvuka i šamanskim radionicama diljem Velike Britanije i Europe.

Kontakt:

Mirela V Neylan, HEART MEDICINE
E-mail: mirelamedicine@gmail.com
Web: heartmedicine.co.uk/hr/
Facebook: heartmedicine.co.uk

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.