parallax background

Najava: retreat Dođi k sebi! u Zelenim Vratima

eterično ulje kamilice
Lanolinska krema s eteričnim uljem kamilice
22. lipnja 2020.
ratatouille
Ratatouille s pirovom tjesteninom
25. lipnja 2020.

 

Ako osjećate da ste u fazi života kad vam treba da dođete malo k sebi… da si uzmete kratku (vikend) pauzu od svih uobičajenih zadataka, uloga i odnosa… i podsjetite se što je ono što vama treba, što želite i kakav život želite… dođite u Zelena Vrata kraj Fužina, od 3. do 5.7.2020. na DOĐI k SEBI! retreat

Retreat Dođi k sebi! organizira Life Potential u provedbi Saše Borovnjaka i Jelene Radošević na kojem će kombinirati tehnike:
– joge (osnovni nivo)
– disanja
– meditacije
– coachinga i
– psihoterapije
da bi sve prisutne podržali u njihovom osvještavanju i osnažili u pokretanju promjena ukoliko se pokažu željene.

retreat dođi k sebi

O vikend retretu Dođi k sebi!

Oragnizatori: Kako bismo Vas podržali u osvještavanju Vaših vlastitih potreba i želja, dali Vam povod za odmor, stanku od uobičajenog, vrijeme samo za Vas, s Vama u fokusu, odlučili smo za Vas organizirati vikend retreat, odnosno povlačenje, u prekrasnom, opuštajućem okruženju Gorskog kotara, daleko od buke, daleko od svakodnevice. U opuštenoj atmosferi potaknut ćemo osvještavanje Vašeg iskonskog puta i unutarnje snage uz podršku grupe i prekrasne prirode u koju ćemo biti uronjeni kroz jedan vikend spoznaje sebe i svojih potencijala.

U vrtlogu obaveza, rokova, neiscrpnih zadataka, potjere za izvrsnošću, u rastrganosti obećanja raznim drugima i sebi, u buci raznoraznih odnosa i očekivanja, u povremenoj ili češćoj predaji našeg tijela i duha, u zaboravu, dođe trenutak da zastanemo, udahnemo i prisjetimo se:

Što mi treba?
Što mi je bitno?
Što želim?
Kakav život želim?
Koji je moj iskonski put?
Drugim riječima, dođe trenutak da dođemo k sebi.

vikend retreat

Više o programu koji vas očekuje možete saznati ovdje, a ako se želite prijaviti to možete učiniti na ovom linku. 

 

Foto: PR

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.