Najava Gong meditacije – Buđenje kolektivne svijesti

23. studenoga 2017.
ego
3 metode za praćenje vlastitog ega
22. studenoga 2017.
prirodne kupke
Savršene prirodne kupke za tijelo
24. studenoga 2017.
 

S veseljem najavljujemo grupnu zvučnu (gong) meditaciju Buđenje kolektivne svijesti u petak 24. studenog 2017. u Zagrebu, Gacka 16, I. kat

 

Prijave zbog ograničenosti prostora OBAVEZNE na:

info@centarluna.com

mobitel 091/30 60 330 Zoran

Sudjelovanje: 50 kn

Doći 10 min ranije kako bi započeli s meditacijom točno u 19:00.

Dvorana je izuzetno tiha i ugodna s ugrađenim podnim grijanjem, ali svakako ponesi prostirku i dekicu ili vreću za spavanje kako bi ti bilo dovoljno udobno da se možeš prepustiti zvuku i naravno bočicu vode ili čaja.

Parking osiguran za one koji dolaze automobilom.

 

Gong je jedan od najstarijih instrumenata na svijetu. Prvi gongovi pojavili su se prije oko 5.000 godina. Zvuk gonga ima jaku iscjeljujuću vibraciju, utječe na obnavljanje stanica u tijelu, duboko uravnotežava, smiruje i oslobađa od stresa. Ukratko... pročišćava nas i približava sebi samima.

U zvučnoj kupci sviramo gongove (planetarne gongove Luna, Jupiter i Zemlja), meditation pan, tibetanske zdjele, tibetanske zvončiće, šamanske bubnjeve,indijansku flautu, ocean drum, vjetrena zvona, kišne štapove i ostale šuškalice, lupkalice, kvrckalice i puhalice.

Slušanjem opuštajućih i iscjeljujućih zvukova ovih prekrasnih tradicionalnih instrumenata preplavit će nas nova kreativna i stvaralačka snaga, a u svoj život prizvat ćemo ozračje sigurnosti, zaštite, suosjećanja, optimizma i obilja na svim razinama.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.