Najava Gong meditacije: Jupiterovo ubrzanje – buđenje svjesnosti

eft radionica
EFT radionica – tereti koje nosiš
17. listopada 2018.
Današnji pun Mjesec govori o novim početcima
24. listopada 2018.
 

S veseljem najavljujemo ceremoniju Gong puje koja će se održati: u subotu 27.10.2018. u Mofit centru, Selska 81 ulaz iz Zorkovačke, u Zagrebu s početkom u 22.30 h i trajanjem do nedjelje 28.10.2018 u 07.00 h.

 

Pridružite nam se i vi u ovoj cijelonoćnoj ZVUČNOJ MEDITACIJI koju ćemo posvetiti kalendarskoj jeseni u koju smo već ušli,(godišnje doba koja označavava zrelost i plodnost), iskoristiti ćemo taj prirodni ciklus i uz podršku Jupitera, planeta koji upravo 27.10.2018. godine započinje svoje tzv. Jupiterovo ubrzanje, te uz pozitivne vibracije gongova, bubnjeva probuditi naše "Stanje svjesnosti".

Gong Puja, ritual je u kojemu će nas kupati iscjeljujući zvuci gonga, obasjane u svjetlosti svijeća, mirisima jesenskih plodova, kupat ćemo se u meditaciji, iscjeljujućim zvukovima planetarnih gongova tibetanskih zdjela, šamanskih bubnjeva.

Osjetite snagu i moć vibracija planetarnih gongova u cjelonoćnoj ceremoniji.Sinkronizirajte se i povežite sa našom maternicom majkom Zemljom i ostalim planetima našeg Sunčevog sustava.

 

Dobrodošli su svi, bez obzira na dob, iskustvo, zdravstveno stanje, vjersko opredjeljenje...

Svakako ponesi prostirku za ležanje (ili vreću za spavanje) te bocu vode ili čaja... i naravno, otvoreno srce.

Kako bi s meditacijom počeli na vrijeme, dođi barem 10 min ranije.

Zbog ograničenosti prostora prijave na e-mail ili putem sms-a su OBAVEZNE: kreativni.centar.luna@gmail.com ili 091/ 30 60 330 Zoran.

Događaj se participira iznosom od 100 kn uplatom na žiro račun.

Podaci za uplatu:

Holistički centar Luna

Zorkovačka 6, Zagreb

IBAN: HR5423600001102620126

Iznos:100 kn

Svrha: Gong puja 27.10.2018.

Poziv na broj: HR00, u nastavku OBAVEZNO navesti OIB platitelja

U cijenu je uključen i veganski doručak nakon završene ceremonije.

 

Gong je jedan od najstarijih instrumenata na svijetu. Prvi gongovi pojavili su se prije oko 5.000 godina. Zvuk gonga ima jaku iscjeljujuću vibraciju, utječe na obnavljanje stanica u tijelu, duboko uravnotežava, smiruje i oslobađa od stresa. Ukratko... pročišćava nas i približava sebi samima.

Više o terapiji zvukom pročitaj ovdje.

U zvučnoj kupci sviramo gongove (planetarne gongove Luna, Jupiter i Zemlja), meditation pan, tibetanske zdjele, tibetanske zvončiće, šamanske bubnjeve,indijansku flautu, ocean drum, vjetrena zvona, kišne štapove i ostale šuškalice, lupkalice, kvrckalice i puhalice.

Slušanjem opuštajućih i iscjeljujućih zvukova ovih prekrasnih tradicionalnih instrumenata preplavit će nas nova kreativna i stvaralačka snaga, a u svoj život prizvat ćemo ozračje sigurnosti, zaštite, suosjećanja, optimizma i obilja na svim razinama.

 

Uvod u „Gong puju“ započinjemo meditacijom sa šamasnkim bubnjem i određivanjem namjere, koju vodi Zoran Malin i Vedran Petrak.

Pridružite nam se i vi, i osnažite svojom energijom ovu ceremoniju.

Budite i vi jedna zvjezdica koja će to veče sjati za harmoniju i ljubav svih nas.

 

info i prijave na: info@centarluna.com

091 30 60 330 Zoran Malin

www.centar-luna.com

 

Foto: Flickr, Unsplash

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.