Najava Gong meditacije – Određivanje namjere u 2018.

vučji mjesec
Večeras će nebo obasjati magični Vučji Mjesec
2. siječnja 2018.
saturn
Saturn kao alkemičar
3. siječnja 2018.
 

S veseljem najavljujemo grupnu zvučnu (gong) meditaciju Određivanje namjere za 2018. godinu koja će se održati u nedjelju 7. siječnja 2018. u Zagrebu, Gacka 16, I. kat.

 

Ušli smo u Novu godinu idealno je vrijeme da si kroz "pozitivne vibracije" zadamo ciljeve, izgovorimo želje, odredimo namjere.. :)

Prijave zbog ograničenosti prostora OBAVEZNE na:

info@centarluna.com

mobitel 091/30 60 330 Zoran

Sudjelovanje: 50 kn

Doći 10 min ranije kako bi započeli s meditacijom točno u 19:00.

Dvorana je izuzetno tiha i ugodna s ugrađenim podnim grijanjem, ali svakako ponesi prostirku i dekicu ili vreću za spavanje kako bi ti bilo dovoljno udobno da se možeš prepustiti zvuku i naravno bočicu vode ili čaja.

Parking osiguran za one koji dolaze automobilom.

 

Gong je jedan od najstarijih instrumenata na svijetu. Prvi gongovi pojavili su se prije oko 5.000 godina. Zvuk gonga ima jaku iscjeljujuću vibraciju, utječe na obnavljanje stanica u tijelu, duboko uravnotežava, smiruje i oslobađa od stresa. Ukratko... pročišćava nas i približava sebi samima.

U zvučnoj kupci sviramo gongove (planetarne gongove Luna, Jupiter i Zemlja), meditation pan, tibetanske zdjele, tibetanske zvončiće, šamanske bubnjeve,indijansku flautu, ocean drum, vjetrena zvona, kišne štapove i ostale šuškalice, lupkalice, kvrckalice i puhalice.

Slušanjem opuštajućih i iscjeljujućih zvukova ovih prekrasnih tradicionalnih instrumenata preplavit će nas nova kreativna i stvaralačka snaga, a u svoj život prizvat ćemo ozračje sigurnosti, zaštite, suosjećanja, optimizma i obilja na svim razinama.

 
 

Foto: Flickr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.