Najava Gong meditacije – Putovanje kroz vrijeme i prostor

aromaterapija
Aromaterapija za opuštanje kod kuće
20. studenoga 2018.
Hrvatski brend Marinski Heartmades ima najslađe jastučiće
21. studenoga 2018.
 

S veseljem najavljujemo grupnu zvučnu (gong) meditaciju Putovanje kroz vrijeme i prostor koja će se održati 25.11.2018. s početkom u 19:00 h u Zagrebu, Gacka 16, I. kat

 

Prijave zbog ograničenosti prostora OBAVEZNE na:

info@centarluna.com

mobitel 091/30 60 330 Zoran

Sudjelovanje: 50 kn

Doći 10 min ranije kako bi započeli s meditacijom točno u 19:00.

Dvorana je izuzetno tiha i ugodna s ugrađenim podnim grijanjem, ali svakako ponesi prostirku i dekicu ili vreću za spavanje kako bi ti bilo dovoljno udobno da se možeš prepustiti zvuku i naravno bočicu vode ili čaja.

Parking osiguran za one koji dolaze automobilom.

 
 

Gong je jedan od najstarijih instrumenata na svijetu. Prvi gongovi pojavili su se prije oko 5.000 godina. Zvuk gonga ima jaku iscjeljujuću vibraciju, utječe na obnavljanje stanica u tijelu, duboko uravnotežava, smiruje i oslobađa od stresa. Ukratko... pročišćava nas i približava sebi samima.

U zvučnoj kupci sviramo gongove (planetarne gongove Luna, Jupiter i Zemlja), meditation pan, tibetanske zdjele, tibetanske zvončiće, šamanske bubnjeve,indijansku flautu, ocean drum, vjetrena zvona, kišne štapove i ostale šuškalice, lupkalice, kvrckalice i puhalice.

Slušanjem opuštajućih i iscjeljujućih zvukova ovih prekrasnih tradicionalnih instrumenata preplavit će nas nova kreativna i stvaralačka snaga, a u svoj život prizvat ćemo ozračje sigurnosti, zaštite, suosjećanja, optimizma i obilja na svim razinama.

 
 

Foto: Flickr, Unsplash

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.