Najava Gong meditacije – Putovanje kroz vrijeme i prostor

buhač
Dalmatinski buhač – neiskorišteno čudo
23. siječnja 2019.
Ove jedinstvene puzzle osvajaju na prvu
27. siječnja 2019.
 

S veseljem te pozivamo na grupnu Gong meditaciju - Putovanje kroz vrijeme i prostor koja će se održati u nedjelju 27. siječnja 2019. u 19:00 h u Zagrebu, Gacka 16.

 

Dragi svi, evo nakon svih novogodišnjih aktivnosti ponovno ulazimo u redovnu sihtu održavanja gong meditacija u Zagrebu. Tako da već ovog vikenda imamo priliku uživati u pozitivnim vibracijama.

Dobrodošli su svi, bez obzira na dob, iskustvo, zdravstveno stanje, vjersko opredjeljenje...

Dvorana je izuzetno tiha i ugodna, s ugrađenim podnim grijanjem, ali svakako ponesite prostirku i dekicu ili vreću za spavanje kako bi vam bilo dovoljno udobno da se možete prepustiti zvuku, i naravno bočicu vode ili čaja.

Kako bi s meditacijom počeli na vrijeme, dođi barem 10 min ranije.

Zbog ograničenosti prostora prijave na e-mail ili putem sms-a su OBAVEZNE: info@centarluna.com ili 091/ 30 60 330 Zoran.

Voditelji: Karmen i Zoran Malin

Kako se radi o promotivnom događaju, isti se participira preporučenom donacijom od 50 kn.

Parking osiguran za one koji dolaze automobilom.

 
 

Gong je jedan od najstarijih instrumenata na svijetu. Prvi gongovi pojavili su se prije oko 5.000 godina. Zvuk gonga ima jaku iscjeljujuću vibraciju, utječe na obnavljanje stanica u tijelu, duboko uravnotežava, smiruje i oslobađa od stresa. Ukratko... pročišćava nas i približava sebi samima.

Više o terapiji zvukom pročitaj ovdje.

U zvučnoj kupci sviramo gongove (planetarne gongove Luna, Jupiter i Zemlja), meditation pan, tibetanske zdjele, tibetanske zvončiće, šamanske bubnjeve, indijansku flautu, ocean drum, vjetrena zvona, kišne štapove i ostale šuškalice, lupkalice, kvrckalice i puhalice.

Slušanjem opuštajućih i iscjeljujućih zvukova ovih prekrasnih tradicionalnih instrumenata preplavit će nas nova kreativna i stvaralačka snaga, a u svoj život prizvat ćemo ozračje sigurnosti, zaštite, suosjećanja, optimizma i obilja na svim razinama.

Pridruži nam se na ovom zvučnom putovanju... Poslušaj našu gong priču…

 

Foto: Unsplash, Zoran Malin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.