parallax background

Najava Gong meditacije – Večer zvuka i pozitivnih vibracija

louise hay kako iscijeliti duh i tijelo
Dobra knjiga: Louise Hay nas uči Kako iscijeliti duh i tijelo
7. studenoga 2019.
tai chi chuan
Utjecaj Tai Chi Chuana i Qigonga na zdravlje
9. studenoga 2019.
 

Holistički centar Luna u suradnji s Harmony programom, s veseljem najavljuje jedinstveno dvosatno druženje u "VEČERI ZVUKA I POZITIVNIH VIBRACIJA".

Večer koja će biti ispunjena pregrštom afirmacija na mnogim nivoima naše svijesti i podsvijesti.

 

Kada i gdje?

10. studenog 2019. u 19 h

Gacka 16, I.kat, Zagreb

Voditelji: Karmen, Zoran, Jovana, Vedran - zvukoterapeuti

Participacija iznosi 100 kn.

 

Što od ovog događaja očekujemo?

Različite senzacije u našem tijelu koje proizvode vibracije, često i emotivne reakcije. Slušanjem opuštajućih i iscjeljujućih zvukova ovih prekrasnih tradicionalnih instrumenata preplavit će nas nova kreativna i stvaralačka snaga, a u svoj život prizvat ćemo ozračje sigurnosti, zaštite, suosjećanja, optimizma i obilja na svim razinama.U svakom slučaju, iskustvo nakon čega ćete se osjećati čistije, odmornije i lakše. Sudionici svjedoče o najrazličitijim iskustvima i senzacijama u toku seanse (toplotu, hladnoću, fizičku bol, različita emocionalna stanja, vizualizacije, itd.), ali na kraju svatko osjeća rasterećenje, relaksaciju, lakoću u tijelu i mir, te jasnoću u umu, kao emocionalnu stabilnost i svježinu i povišen nivo energije.

 
 

Kako to postižemo?

Različite frekvencije, koje proizvode instrumenti tijekom zvučne meditacije, dokazano utječu na moždane valove. Beta valovi (koji se javljaju u budnom stanju) mijenja u alfa stanja (koji se javljaju kad smo opušteni),kao i teta stanja (koji se javljaju u dubokoj meditaciji, odnosno stanja tkzv stanja budnog sanjanja) ili čak delta stanja (kada je moguće i iscjeljenje). Dobro je poznato da je većina bolesti povezana sa stresom. Zato tretmani relaksacije i otpuštanja stresa mogu biti vrlo djelotvorni način preventive ili tretiranja bolesti. Terapije zvukom ne samo da pomažu kod fizičkih oboljenja već također balansiraju emocije i utišavaju preopterećen um. Efekti su osjećaj mira i relaksacije koji često traju i nekoliko dana nakon samog tretmana.

 

Gong je jedan od najstarijih instrumenata na svijetu. Prvi gongovi pojavili su se prije oko 5.000 godina. Zvuk gonga ima jaku iscjeljujuću vibraciju, utječe na obnavljanje stanica u tijelu, duboko uravnotežava, smiruje i oslobađa od stresa. Ukratko... pročišćava nas i približava sebi samima.

Više o terapiji zvukom pročitaj ovdje.

U zvučnoj kupci sviramo gongove (planetarne gongove Luna, Jupiter i Zemlja), meditation pan, tibetanske zdjele, tibetanske zvončiće, šamanske bubnjeve, indijansku flautu, ocean drum, vjetrena zvona, kišne štapove i ostale šuškalice, lupkalice, kvrckalice i puhalice.

Slušanjem opuštajućih i iscjeljujućih zvukova ovih prekrasnih tradicionalnih instrumenata preplavit će nas nova kreativna i stvaralačka snaga, a u svoj život prizvat ćemo ozračje sigurnosti, zaštite, suosjećanja, optimizma i obilja na svim razinama.

Pridruži nam se na ovom zvučnom putovanju... Poslušaj našu gong priču…

 

Dobrodošli su svi, bez obzira na dob, iskustvo, zdravstveno stanje, vjersko opredjeljenje...

Prijave zbog ograničenosti prostora OBAVEZNE na:

info@centarluna.com

ili mob 091 30 60 330 Zoran

Dvorana je izuzetno tiha i ugodna, s ugrađenim podnim grijanjem. ali svakako ponesite udobnu prostirku i dekicu ili vreću za spavanje kako bi vam bilo dovoljno udobno da se možete prepustiti zvuku, i naravno bočicu vode ili čaja.

Ujedno molimo sudionike da dođu 10 minuta ranije kako bi na vrijeme sa događajem počeli.

Parking osiguran za one koji dolaze automobilom.

 

Foto: Unsplash, Zoran Malin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.