parallax background

Najava predavanja: Josipa Pavičić Berardini

zlatno mlijeko
Zlatno mlijeko s kurkumom
20. rujna 2019.
boris štok ispod kože
Boris Štok – godinu nakon Ispod kože
22. rujna 2019.

 

S poznatom autoricom, poduzetnicom i nekadašnjom televizijskom voditeljicom razgovarat ćemo o zdravlju, opraštanju i ljubavi u srijedu, 25.9. u 19 sati u Makronovi.

 

Predavanje: VOLJETI SEBE U DOBRU I U ZLU – o zdravlju, opraštanju i ljubavi

Život nas uvijek voli, kažu mnogi duhovni učitelji, ali kako voljeti život i onda kada krene krivo, posebice kada se suočimo sa zastrašujućom dijagnozom ili nekom drugom krizom?

Ovu je dilemu iskusila spisateljica Josipa Pavičić Berardini, koja je svoje iskustvo teške bolesti prenijela u svoje knjige Šest milimetara i Promatrači u zrcalu. S njom ćemo razgovarati o ženskom zdravlju, raku dojke i knjizi Dojke: priručnik za vlasnice dr. Kristi Funk. Bit će riječi o ljutnji i razočaranju, o tome što joj je pomoglo da bol i strah pretvori u pobjedu i zašto opraštanje i ljubav prema sebi smatra najvažnijima za iscjeljenje.

“Počni zahvaljivati na svemu. Neka nam svaki trenutak bude potpun. Živimo ga kao da naredni neće ni doći jer ćemo ga tek tako proživjeti u potpunosti. Znamo da možemo umrijeti u svakom trenutku i možda nam je baš taj posljednji. Problem je umrijeti prije smrti, živjeti mrtav život. A mrtvi smo dok god smo kruti, ukočeni, zatvoreni i nezahvalni.”

 Josipa Pavičić Berardini, Promatrači u zrcalu

Ne libeći se govoriti o važnim temama koje često nose i bolna i neugodna životna iskustva, Josipa je izvrsna sugovornica koja pruža nadahnuće i znanja. U svom prepoznatljivom poticajnom i toplom tonu pomaže svojim brojnim klijentima i čitateljima koji su se susreli s vlastitim osobnim izazovima.

Pridružite nam se uz šalicu toplog čaja na večeri posvećenoj mislima i savjetima koji će nas približiti onoj iskonskoj snazi u sebi zbog koje lakše plovimo ponekad vrlo nemirnim morem života.

Ulaznice po cijeni od 20 kn možete kupiti u knjižari Planetopija ili prije predavanja u Makronovi. Tu večer, već tradicionalno, imamo prodaju knjiga po promotivnim cijenama.

 

Foto: Planetopija

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.