parallax background

Ona je osmislila „Sulis“ sa željom da pomogne i napravi promjenu – Upoznajte Martinu Dimitrijević i njen regenerator za kožu

Peeling za tijelo od đumbira
13. studenoga 2022.
Erektilna disfunkcija – maca kao prirodan saveznik za potenciju i libido kod muškaraca
15. studenoga 2022.

 

U vrijeme pandemije rekla je – sad ili nikad i stvorila Sulis – regenerator za kožu od 100 % prirodnih sastojaka koji lijepo i kompaktno sljubljeni našoj koži, ali i kosi omogućuju zdravlje, njegu, hidratizaciju i mekoću. Poseban proizvod u posebnoj ambalaži s posebnom humanitarnom notom. Upoznajte Martinu Dimitrijević – kreatoricu Sulisa i njen regenerator za kožu.

Sebe bismo bespogovorno morali njegovati na svim razinama – bezbroj puta smo ovako ili slično izgovorili ovu tvrdnju ili je udijelili kao savjet. Što uravnoteženiji život, pravovremeno i konkretno rješavanje stresa, pravilna prehrana, tjelovježba, njega tijela raznim pomadama, preparatima – sve je to jako važno i sve nam to treba kako bi nam biće bilo dobro i sretno.

Nekako baš tim vođena bila je i Martina Dimitrijević, poduzetnica i kreatorica nježnog i brižnog proizvoda za njegu kože – Sulis. Zašto kažemo nježnog i brižnog? Zato što ova mist tekućina lako i jedva osjetno pada na kožu, a zbog svojih sastojaka o njoj višestruko brine. I prije ovog razgovora s Martinom počastila sam svoju kožu (ali i kosu tijekom ljeta) Sulisovim mirodijama i zaista mogu posvjedočiti – koža i kosa ga vole.

No, da ne pričamo mi o njemu, najbolje će ga prezentirati ona koja iza njegove kreacije stoji – Martina Dimitrijević, koja se u ovaj poslovni pothvat proizvodnje regeneratora za kožu odlučila baš pred samu pandemiju. Kroz smijeh objašnjava kako se upravo jer je krenula pandemija i odlučila brzo djelovati, jer, kaže: „Bilo je sada ili nikada. Svemu jednom dođe kraj. Ja nisam htjela više ni sekunde potrošiti čekajući bilo što, već sam krenula. Prisutna sam i dalje na tržištu i mogu reći da sam zadovoljna. Vrijedilo je krenuti s mojim Sulisom baš tada“. A na pitanje što zapravo jest Sulis, Martina odgovara: “Sulis je osmišljen kao regenerator za kožu koji sadrži 100 % organske sastojke, čak sedam eteričnih ulja, gel crvene alge i vitamin E. Svi sastojci su pomno odabrani zbog svega onog dobrog i kvalitetnog što pružaju koži. Svojim sastojcima Sulis ne masti kožu, ima protuupalno djelovanje, odličan je za smirivanje iritacija, crvenila, blažih kožnih oboljenja i nije testiran na životinjama – to mi je bilo jako, jako važno. U suradnji sa stručnjacima iz područja kozmetike i fitoterapije razvila se jedinstvena formula u obliku hidratantne mist tekućine koja se može koristiti za bilo koji dio tijela, bez obzira na dob i spol te godišnje doba.“

Upravo ta činjenica da je namijenjen svima i u svakom dijelu godine, kaže Martina je olakotna okolnost, jer Sulisovi sastojci čine koži najbolje u skladu s njenim potrebama i promjenama kroz godinu. Nastavlja nam govoriti o benefitima ovog proizvoda: „Sulis nije samo hidratantna mist tekućina, već se preporučuje za korištenje kod lakših kožnih oboljenja kao što su rosacea, psorijaza, dermatitis, sklonost prištićima, crvenilu. Također ga se može koristiti kao after shave jer djeluje bolje nego bilo što drugo što smo pokušali u smirivanju nadražene kože. Izuzetno je dobar nakon uboda komaraca te nakon izlaganja suncu. Smiruje crvenilo kože, daje vlažnost radi svojih ulja te izuzetno dobro hrani kožu. Dobili smo recenzije od mladih vizažistica kako im je odličan kao podloga prije šminkanja“, objašnjava Martina te nastavlja ponosno i sretno: “U moru pozitivnih povratnih informacija koje me uvijek razvesele i zaista mi potvrde da je sve vrijedilo i da vrijedi i dalje postoji jedna recenzija koja mi je još uvijek ona koja me izbije iz cipela od sreće. Nakon dva tjedna korištenja Sulisa, dječaku od 13 godina povukle su se mlade strije koje su mu se pojavile na području trbuha jer je vrlo naglo izrastao i dobio na kilaži.“

Sulis, koji je dobio ime po keltskoj iscjeliteljskoj božici, božici ljekovite vode, osim što sadrži sastojke100 % prirodnog i provjerenog porijekla ima i pomno kreiranu ambalažu.

„S obzirom na moju ljubav prema prirodi i veliku potrebu i poriv da je očuvam i zaštitim odlučila sam da sve vezano za Sulis mora biti ekološko. Živimo zahvaljujući prirodi, ne smijemo to zaboraviti. Nikada. Smatram kako je ekološka ambalaža najmanje što mogu učiniti. Primarna ambalaža Sulisa je ALU bočica, a sekundarna je BIO razgradivi karton.“, objašnjava Martina Dimitrijević.

Uslijed osobnih razočaranja, ali i spoznaja o samoj sebi i koliko je vrijedno pomagati i biti dobar čovjek te primjer drugima, dalje nam objašnjava njegova kreatorica, od svake prodane bočice ovog regeneratora za kožu, odlučila je da dio novca ide u humanitarne svrhe.

„Novac ide hrvatskoj udruzi naziva „KRUG LJUBAVI“ koja pomaže na razne načine dječici u Africi. Osnivačice udruge su dvije predivne mlade žene koje sam imala prilike osobno upoznati puno prije nego je Sulis kao takav bio u planu.“, objasnila je Martina.

Ovaj nježan, ali snažan proizvod oko kojeg je njegova kreatorica ispričala cjelovitu priču i nastao je iz sjajne ideje može se kupiti na stranici www.sulislife.hr, ali i u Martininom salonu ljepote na zagrebačkoj Knežiji, koji se prikladno cijeloj filozofiji i poslovnoj priči zove Sana Casa – kuća zdravlja.

„Svoj sam Sulis vrlo nježno i prirodno uskladila i uvela u tretmane kože lica i tijela u sklopu svog salona i on jednostavno daje fantastične rezultate. Krenuli smo polako, ali nastavljamo hrabro i kreativno dalje. Veseli me sve ono dobro što Sulis pruža korisnicima i njihova sreća nakon rezultata koje s njim ostvare. Vjetar u leđa imam i za 2023.“, zaključila je Martina.

 

 

Sanija Hasanić

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.