Tjedni jyotish horoskop – otpusti obrasce prošlih veza

novi načini
Duhovni put i praksa
28. listopada 2018.
Pronašli smo 5 predivnih DIY blogova za dnevnu inspiraciju
3. studenoga 2018.
 

Ovaj tjedan nema većih planetarnih konstelacija, te ćemo ponoviti glavne tranzite koji su momentalno na nebu.


 

Što se tiče odnosa, još će ovaj tjedan obrasci prošlih veza biti aktivni. Stoga u vama mogu postojati osjećaji: nisam dovoljno dobra/ar, dovoljno privlačna/an ili nisam u ovom životu ostvarila veliku ljubav. Može biti prisutna nesigurnost po pitanju shvaćanja odnosa.

Izbjegavajte strah koji može dovesti do pretjerane kompenzacije, kao što je prejedanje. Posebno je važno da se ovaj tjedan izbjegava traženje sreće izvan sebe. Dakle, momentalno može biti prisutan strah od odbijanja u vezi.

Jaka karmička sjećanja prošlih života u pogledu odbijanja i napuštanja, sad mogu biti jače izraženi. Ipak, sva sjećanja su u konačnici krive procjene stvarnosti. Ona jesu naša iluzija, ali dovoljno su jaka da postaju stvarnost jer ne vidimo drugačiju stvarnost. Naime, često na konzultaciji netko tvrdi da je spreman za novu vezu, ali današnji tranziti, ako ih netko ima u natalnoj karti, ne može vidjeti novu vezu već vidi kroz obrasce prošlih veza i kroz taj filtar samo vidi partnere s tim karakteristikama.

Ipak, postavlja se pitanje, kako na ljude koji nemaju ove konstelacije može djelovati momentalni tranzit? Na taj način da u procjeni nekog para ili osobe iz vaše blizine, veću važnost dajete iskustvima koje ste proživjeli i ne dozvoljavate sebi da tu vezu ili osobu promotrite iz drugog kuta. U svom svakodnevnom životu, veze možete promatrati iz aspekta nesigurnosti i određenog straha. Ipak, radi se o suptilnim gibanjima.

Nekome tko radi cijeli dan i zaokupljen je poslom, teško će ovaj tranzit nešto značiti dok onima u poslu i sklapanju posla više djelovati sadašnji tranzit Jupitera i njegova mogućnost za napredak. Jupiter će s Merkurom i dalje dobro djelovati na obrazovanje, a Venera će sa Suncem u Vagi davati dobre mogućnosti za sklapanje poslova.


 

Ponedjeljak je pod utjecajem oštrijeg sazviježđa koje je odlično za posao, pogotovo za psihološka istraživanja ili informatička znanja, ali u emocionalnim odnosima poželjno je pripaziti na jake reakcije.

Utorak je pozitivno sazviježđe i naglašava obitelj i odnose koji su povezani s bližnjima. Odličan je dan za sve vrste obnove.

Srijeda je dan koji je pod jakim utjecajem Rahua što donosi do jačeg djelovanja nesvjesnog odnosno aspekata koji pojačavaju neke događaje ili osobe što može dovesti do krive percepcije stvarnosti pa bi bilo dobro da danas ne donosite važnije odluke..

Četvrtak je dan koji donosi mogućnost laganja, a svako laganje je moguće jer vjerujemo da sreća dolazi izvana. Danas ne nasjedajte na slatke ponude. Ovo je dobar dan za psihološka istraživanja.

Petkom je dan ponosa. Razlikujte ponos i samostalnost, točnije odlučite se za samostalnost i skromnost.

Subota je dan za odnose. Ovo je dan kada ćemo puno govoriti i misliti o zaljubljenosti. Ipak zaljubljenost je stanje, a ljubav čin za koji je potrebno puno znanja i umijeća. Ljubav nas nosi uvijek prema onome što volimo jer to i postajemo, ona je najnužnije djelo, ali prepreka je uvijek sebeljublje, inflacija ega koji misli da mu moć i postavljanje u nadmoćni položaj može donijeti još više ljubavi. Strast i zaljubljenost su potrebni, oni nas razvijaju, ali ako su cilj, morat ćemo pričekati na ljubav.

Nedjelja je pod utjecajem odličnog sazviježđa koje daje zrelost u odlukama, te daje dobre odlike za poslovnost, ali u odnosima daje mogućnost zrele razmjene emocija.


 

Prvi dio tjedna posvetite komunikaciji, u polovici tjedna pazite na emocionalne reakcije dok je kraj tjedna bolji za odnose.


 

Nikola Žuvela

Jyotish savjetnik, terapeut i instruktor joge

Svoju jyotish natalnu kartu naruči na vedski-jyotish.net


 

Foto: Unsplash

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.