parallax background

Je li Pluton već pokrenuo nove početke u tvom životu?

snovi
Sretni snovi
29. studenoga 2017.
namaz od heljde
Namaz od heljde i bučinog ulja
30. studenoga 2017.
 

Pluton je krenuo u svoj direktan hod znakom Jarca 28. 09. i tako će se kretati sve do 23. 04. 2018. godine, što će dovesti do značajnih događaja. Direktno Pluton kreće s 16. stupnja, koji po astrološkoj simbolici pripada znaku Raka, dakle govori o emocijama i privatnom životu. Dok je Pluton planet koji simbolizira transformaciju i poriv za promjenama, a koje nas zbog vanjskih događaja mijenjaju iznutra.

 

Ovaj direktan hod Plutona važan je za sve one koji svoje osobne planete (Merkur, Mars ili Veneru) imaju u kardinalnim znacima – Ovnu, Raku, Vagi ili Jarcu, kao i za one kojima je to Sunčev znak, podznak ili im se u nekom od njih nalazi Mjesec. Poseban utjecaj ovo kretanje Plutona ima na one rođene u drugoj dekadi Ovna, Raka, Vage ili Jarca te one kojima podznak (Ascendent) ili neki kut kuće u njihovoj natalnoj karti pada na 16. stupanj.

Pluton ne pita, već samo priredi neku situaciju, a sada je ovdje riječ o nečemu vezano za ono što vam se događalo proteklih pet mjeseci, ovisno o tome koliko smo dobro iskoristili njegov hod unazad i jesmo li dobro naučili lekcije koje smo prolazili.

Obratite pažnju kojim vam poljem sada tranzitira Pluton u vašoj natalnoj karti. Ovisno o tome kojim područjem to polje vlada, možete shvatiti na što ste trebali obratiti pažnju u proteklih pet mjeseci, te kako sada stoje stvari po pitanju njihovog razrješenja.

 

Ako Pluton tranzitira vašim prvim poljem, tada je potrebno obratiti pažnju na zdravlje, odnosno na energiju koja je proteklih mjeseci trošena uzaludno. Također, obratite pažnju na neke odnose, a na koje sada trebate staviti točku.

Ako je u pitanju Pluton koji se nalazi u drugom polju, trebate se preispitati gdje su potrošeni novci, te kakav je bio vaš odnos prema poslu i s poslovnim partnerima. Po tim pitanjima sada vam je potrebna velika promjena.

Kada je u pitanju tranzit trećim poljem, Pluton vas upozorava da njegujete dobru komunikaciju i odnose s najbližima, jer zbog ega sada odnosi mogu biti napeti, pa je potrebno da budete obazrivi s riječima.

Četvrto polje donosi popravljanje odnosa unutar obitelji, odnosno Pluton će sada neke stvari pokrenuti da bi se konačno riješile. Sve to se odnosi na nešto skriveno ili što je dosad gurano u stranu, a što se dugo krilo ili držalo da je nedodirljivo.

Kada je u pitanju Pluton koji se nalazi u petom polju, on daje vrijeme kada je potrebno baviti se djecom i kreativnošću. Sada je potrebno i da shvatite zašto je dosad nedostajala promjena na tim životnim područjima, te da je konačno i krenete ostvarivati.

Po pitanju šestog polja, sada nam Pluton zadaje zadatke da se bavimo zdravljem, da ga održavamo ili rješavamo zaostale probleme. Također, upozorava nas da se pozabavimo i radnom atmosferom, te nas navodi da moramo smanjiti obaveze.

Sedmo polje govori o našem odnosu s partnerom, pa vam Pluton sada šalje poruku da imate vezu u kojoj postoji prevelika dominacija partnera, koja vas guši, ali i tjera da razmišljate o vlastitim promjenama.

Na osmom polju Pluton je prirodno pozicioniran, no u ovom periodu odnosi se na narušeno zdravlje kroz simptome koje u prvi mah možda i ne vidite. Zato vam se savjetuje da pojačano vodite računa o kroničnim oboljenjima.

Pluton devetim poljem označava da ste imali planove oko nekog putovanja, koje se realiziralo unazad pet mjeseci, ili možda nije ni došlo do njega, ali sada putem njega imate daljnje smjernice po pitanju posla.

Deseto polje pod utjecajem Plutona može donijeti veliku transformaciju unutar neke osobe, posebno kad je u pitanju njen odnos ka poslu, javnosti, karijeri ili mijenjanje ambicija. Zato, sada se potrudite na tim poljima.

Pluton koji se nalazi u jedanaestom polju je tranzit koji mijenja naš pogled na prijatelje, pa je sada posebno važno da budete obazrivi u tome s kim se družite i kome poklanjate svoje povjerenje.

Dvanaesto polje predstavlja psihu, pa vam Pluton sada donosi mnogo toga s čim se morate suočiti od ranije, ali ovaj put vam otvara i neke nove vidike koji će vam jako prijati kad doznate što sve možete.

 

Dok god je Pluton bio retrogradan na neki nas je način “primoravao” da se bavimo onim što nam je prošlost ostavila kao pitanje bez odgovora, odnosno što nam je zbog nerazjašnjenih odnosa bilo upitno u proteklih pet mjeseci. Bilo je to pravo putovanje u prošlost, koje je sada završeno.

Krećemo u stvaranje novog početka!.


 

Autor: Nena Janković, Izvor: atma.hr


 

Foto: NASA

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.