parallax background

Novi singl pocket palme “ima nema nas” savršen je soundtrack za ljetno sanjarenje

miso juha
Miso juha: japanska juha koju morate probati
18. lipnja 2020.
pomrčina sunca
Pomrčina Sunca: Sunce i Mjesec u vatrenom prstenu donose transformaciju
21. lipnja 2020.

 

“ima nema nas” je sanjiva pjesma koja u isto vrijeme govori i o prekidu i o promišljanju vlastitog postojanja i svega oko nas.

Tematika je poprilično mračna, ali odlično sjeda na sladunjavi pop instrumental, a kao i sve dosadašnje pjesme, budi osjećaj nostalgije za nečim nedostižnim ili za nečim što smo izgubili.

pocket palma

“Od samih demo snimki, pjesma nas je asocirala na plavetnilo, pa smo tako odlučili snimiti spot na otoku Krku. Za snimanje spota smo udružili snage s Benjaminom Strikeom, kojemu je ovo ujedno i prvi spot koji je režirao i snimao. Suradnju ćemo zasigurno nastaviti i dalje jer smo jako zadovoljni njegovim radom!”, otkrili su Anja i Luka.

pocket palma

Benjamin Strike otkrio nam je svoju viziju iza ove vizualne poslastice:

“Velik dio ovog spota nastao je spontano jer tako to ide s pocket palmom. Imao sam generalnu ideju o tome kako želim da spot izgleda te je finalni produkt ispao puno drugačije, ali i puno bolje nego što sam zamislio. Glazba pocket palme za mene je sinonim za ljeto te mislim da smo kroz ovaj video prenijeli tu generalnu emociju koja izbija, ne samo iz ove pjesme, već iz benda općenito. Ja sam uzbuđen jer je ovo moj prvi izlet u snimanje video materijala, sretan sam što je spot tako lijepo ispao te sam se nakon ovog angažmana odlučio malo više pozabaviti proučavanjem i snimanjem video uradaka.”

Veliki intervju s pocket palmom pronađite ovdje. 

 

Foto: Benjamin Strike

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.