parallax background

Podcast Visoke vibracije: Gost Mihael Zen

seksualnost
Svjesna seksualnost: kako do nje mindfulnessom
12. svibnja 2021.
imati svoje mišljenje
Imati svoje mišljenje
13. svibnja 2021.

 

Podcast Visoke vibracije je serijal razgovora o tome kako doći u visoku vibraciju i ostati u njoj. Možete ga pratiti na youtube kanalu Lucha T8.

Tim Lucha T8 smatra da su ljudi stvoreni da budu koherentni s vibracijom planete Zemlje. Kada smo nekoherentni toj vibraciji, naša tijela su pomjerena iz prirodnog balansa. Ako nismo u sinkronizaciji sa Zemljinom frekvencijom (Šumanovom rezonancom), počinjemo ispoljavati znakove nelagodnosti koji mogu varirati od anksioznosti, nesanice, bolesti, potisnutog imunološkog sistema, itd… Kada smo u sinhronizaciji sa 7,83 Hz, naše tijelo je u stanju da se samo iscijeli i poveća svoju vitalnost. Vođeni ovim idejama tim Lucha je napravio aparat Lucha T8 – osobni uređaj za emitiranje Šumanove frekvencije koji će vam pomoći da se vratite u ravnotežu i svakodnevno se sinkronizirate s planetom Zemljom.

Međitim, na nas osim vanjske okoline utječu i unutarnji programi i uvjerenja, koja možemo mijenjati iz onih sputavajućih u podržavajuće za nas i naš život. Upravo je prvi gost podcasta Visoke vibracije Mihael Zen.

Mihael Zen je još kao dječak naslućivao da postoji duboka povezanost između naizgled nepovezanih događaja. Osjećao je da se stvari ne događaju slučajno već da se iza tih, naizgled nasumičnih događaja krije inteligentna mreža uzroka i posljedica.

Nedugo nakon što je naučio čitati i pisati započeo je njegov cjeloživotni istraživački put razotkrivanja matrice postojanja kroz proučavanje različitih znanja i tehnika na koje je nailazio, a koje uključuju različite vrste meditacija i Yoge, Theta iscjeljivanje, Ho’oponopono, bioenergiju, numerologiju, religijske zapise, znanstvene i istraživačke radove.

Znanje prikupljeno višegodišnjim istraživanjem primijenio je u radu s klijentima Zen Your Life centra gdje svima asistira u kreiranju željenog života. Života smijeha i radosti!

U nastavku donosimo poveznice na prvi i drugi dio ovog serijala.

 

Foto: Marina Ćosić

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.