parallax background

Pokrenuta je 100 % online platforma za vježbanje – Body Lab

permakultura
Najava osnovnog 72-h tečaja permakulture u Letovaniću
29. travnja 2020.
šparoge
2 recepta s kraljicom sezone – šparoge kojima nećete moći odoljeti
30. travnja 2020.

 

Upravo je pokrenut Body Lab – 100 % online platforma koja nudi online satove yoge, kineziterapije i rehabilitacije, DNS-a, satove za trudnice i postnatal i meditacije.

Body Lab satovi su snimljeni video materijali koji omogućuju vježbanje u udobnosti vlastitog doma, u vrijeme koje odgovara svakom polazniku i s minimalnom opremom. Svim korisnicima nakon registracije na stranicu www.bodylab.hr ponuđena su dva tjedna besplatnog pristupa svim satovima i programima! Svakog radnog dana na platformu stiže po jedan novi sat.

body lab

BODY LAB, online nastavak dugogodišnjeg iskustva

Body Lab je rezultat dugogodišnjeg iskustva vježbanja u studiju « Yoga Studio Velika Gorica ».

“Kada sam u ožujku zbog trenutne situacije bila primorana privremeno zatvoriti vrata svog studija u Velikoj Gorici, odlučila sam tu nametnutu pauzu iskoristiti za projekt za koji dosad nisam imala vremena – stvaranje online studija za vježbanje”, kaže Brankica Butorac, osnivačica Body Laba.

Body Lab je dijeljenje ljubavi prema pametnom pokretu, yogi, svjesnom disanju i meditaciji za osobe svih životnih dobi i stanja. Uz mnoštvo videa koji se već nalaze na stranici Body Laba, novi satovi će biti dodavani svaki tjedan.

Cijena mjesečne pretplate je 99 kn, a godišnje 999 kn.

BODY LAB, online studio namijenjen svima

– Potpunim početnicima i dugogodišnjim vježbačima
– Osobama koje imaju problema povezanih s mišićno-koštanim sustavom
– Trudnicama i novopečenim mamama
– Osobama koje boli kralježnica i žele probati DNS, trenutno najpriznatiju rehabilitacijsku metodu vježbanja
– Svima koji žele naučiti opustiti se i kroz meditaciju se umiriti i otpustiti suvišne misli
– Profesionalnim sportašima koji žele poboljšati fleksibilnost i svijest o disanju.

body lab

BRANKICA BUTORAC, osnivačica i vlasnica Body Lab-a

Nakon otvaranja Yoga studija Velika Gorica 2013. godine, Brankica vodi različite programa za vježbanje. Višegodišnje iskustvo u radu s preko 300 osoba i preko 6000 odvedenih grupnih i individualnih yoge, kineziterapije, DNS-a, satova za trudnice i starije osobe daju joj bogato profesionalno iskustvo.

Prošla je preko 1000 sati edukacije u Hrvatskoj i inozemstvu vezane uz yogu, kineziterapiju,trudničko vježbanje, mindfullness i pametan pokret.

S vremenom uviđa da sama yoga nije dovoljna da pomogne ljudima da žive bez bolova, te se sve više interesira za znanstveni pristup vježbanju kroz poznavanje biomehanike i anatomije ljudskog tijela.

Trogodišnji studij kineziterapije upisuje 2016. godine, a programi koje danas nudi su kreirani za potrebe čovjeka 21. stoljeća i spoj su kineziterapije i yoge lišene svih dogmi.

 

KONTAKT:
Web: www.bodylab.hr
E-mail: info@bodylab.hr
GSM: 0955768116
Facebook
Instagram
YouTube kanal

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.