Pomrčina Sunca i mladi Mjesec u Lavu 11. 08. 2018.

partnerstvo
Fikcija koja iskrivljuje partnerovu osobnost
10. kolovoza 2018.
pomrčina sunca
Pomrčina Sunca u Lavu
11. kolovoza 2018.
 

Ovo je treća pomrčina ovog ljeta, a druga eklipsa Sunca. Posljednji put je ista pomrčina bila na 18. stupnju Lava 11. 08. 1999. pa se neki mogu prisjetiti što se sve događalo tada…

Ova eklipsa ne bi trebala biti opasna kada se uzme u obzir i Mlad Mjesec pa se preporučuju novi počeci što se tiče ljubavi i osjećaja, pojedine osobe će zablistati s novim idejama i poslovima, neke osobe mogu unovčiti svoju duboku maštu, pojedini znakovi mogu biti jako osjetljivi pa se dublje vezati za one koje vole.

Pomrčina se događa u drugoj dekadi i najviše obuhvaća osobe rođene u tom periodu. Lavovi, Vodenjaci, Škorpioni i Bikovi mogu biti dosta nemirni i kreativni s naglašenom osjetljivošću.

Eklipsa se događa u polju djece, ljubavi, obitelji i svega što nam daje osjećaj pripadnosti i sigurnosti.

Sunce i Merkur će za vrijeme pomrčine biti negativno aspektirani s Jupiterom iz Škorpiona pa se mogu događati zablude, prevelik optimizam, pretjerivanje, iskorištavanje, lakomislenost i euforija pa je potrebno obratiti pažnju u svim oblastima što ovisi od vaših osobnih tranzita i polja gdje pada pomrčina i što aspektira.

 

Prognoza po znakovima

 

OVAN

Vi možete osnažiti vašu ljubavnu vezu i biti romantični i zaljubljeni. Ovnovi koji imaju djecu mogu biti u lijepoj harmoniji s njima i pokrenuti neku dublju emociju. Možete pokrenuti s ovim Mladim Mjesecom i neke kreativne grupe i raditi za zajedničke ideale. Možete steći i nove prijatelje.

 

BIK

Sva događanja se pokreću u obitelji, s roditeljima, autoritetima, šefovima. Uglavnom se događa povlačenje u prošlost, svoje korijene gdje vas vodi vaš instinkt da se riješite izvanjskog pritiska i povratite vašu energiju. Kod pojedinih Bikova se može dogoditi borba za neko utjecajno mjesto i da osiguraju svoju reputaciju i karijeru. Pazite što pričate i kome pričate.

 

BLIZANCI

Naglašeno je prikupljanje informacija i sklapanje veza u neposrednoj blizini. Putovanje, obrazovanje, kontakt s braćom, sestrama. Sve se svodi na komunikaciju, studiranje, psihologiju i filozofski stav prema svemu. Sada možete steći veći uvid u sve, a posebno u osobe koje vam mogu pružiti takvo prosvjetljenje.

 

RAK

Kod vas se pokreće sve što je vezano za vlasništvo bilo to na duhovnoj, emotivnoj, fizičkoj i materijalnoj osnovi. Mogu se otvoriti i neke sposobnosti za stjecanje istih. Sada se možete lako riješiti zastarjelih modela i pokrenuti neke nove. Suočavate se s partnerom i vašim stavom prema njemu.

 

LAV

Vi se duboko želite predstaviti svijetu, stavljate masku s kojom se osjećate opušteno. Naglašeno je i vaše polje partnerstva i kako se vi odnosite prema drugim ljudima kada je ravnopravnost u pitanju. Sada je potrebno paziti što pričate da od prijatelja ne dobijete neprijatelje.

 

DJEVICA

Sada imate moć da svoje stvaralačke snage dovedete do te mjere da pokrenete zajednicu koja će vam služiti. Emotivno ste spremni na pokazivanje emocija i neki veći korak u vezi. Spremnost je tu da sve sakupite i stopite u važnu cjelinu koju ste mudro skupljali iz različitih iskustava i talenata.

 

VAGA

Učešće u zajedničkim grupama i poduhvati za zajedničke ideale kod vas će biti naglašeni ovih dana. Rezultati koji proizlaze iz vašeg dostignuća. Stječete ugled i ljude koje privlačite ubrajate u prijatelje. Naglašena je ljubav i romantična veza.

 

ŠKORPION

Vrijeme za kreativnost, osjećaje i borba za karijeru, zaposlenje i svoje mjesto u obitelji. Postavlja se pitanje s roditeljima, autoritetima, što i kako dalje. Intuicija sada može isplivati. Želite se ugledati na vašeg roditelja ili nekoga tko vam je autoritet pa oblikovati svoju karijeru.

 

STRIJELAC

Sada se uspostavlja veza sa širim okvirom podataka na svim razinama. Putovanje, filozofija, religija, studiranje i razna učenja koja vam daju povezanost čovjeka sa Svemirom. Zaokupljeni ste svime što vam daje veće uvide u značenje života. Naglašeno je druženje i komunikacija s okolinom, braćom, sestrama i susjedima.

 

JARAC

Preobražaj u partnerskim odnosima koji vam donosi neku novu snagu i smrt zastarjelim navikama i gledištima koja se odnose na materijalnu razinu. Postavlja se pitanje vlasništva kako duhovnog tako materijalnog, emotivnog i fizičkog. Sve ukazuje na stvari koje ljudi vrednuju.

 

VODENJAK

Vi imate pokrenuto polje partnera kako na poslu tako i u ljubavi pa se usmjerite u tom pravcu. Dobro pazite što pričate, ne istjerujte nikakvu ravnopravnost. Možete promatrati na koji će način vaši partner gledati na stvari. Ojačajte ljubav prema sebi i budite samosvjesni.

 

RIBE

Maštovitost i stvaralačke snage dovodite u vezu sa svojim talentima koji mogu proizvesti odličnu mogućnost unovčenja. Naglašena je mogućnost da nekome ili nečemu služite i svoje talente upotrijebite za zajednicu koja odražava vaš stav.

 

Autor: Željka Knežević, Izvor: atma.hr

 

Foto: Pixabay

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.