parallax background

14 dana velikih promjena pod utjecajem punog Mjeseca

aromaterapija
Blagodati aromaterapije
9. rujna 2017.
eko škoj
Što je eko u EKO ŠKOJU?
11. rujna 2017.
 

Mjesec je u posljednjem, dvanaestom znaku zodijaka. Upravo plovi znakom Riba, gdje ga je tijekom dana dočekala opozicija sa Suncem iz Djevice.

 

Uplovili smo u ocean emocija, snove od sapunice, čudesnu zemlju iz koje ne želimo, ali nas svijest stalno podsjeća da tamo ne možemo biti dovijeka, da je pad u realnost neminovan i da je bolje da triježnjenje otpočnemo sami, nego da nas okolnosti prinudno trijezne.

Svaka opozicija je u srži sukob dvije dijametrale. Ovoga puta su to razum i osjećaji i čini se da je konflikt nerješiv. Ipak, rešenje svake opozicije postoji i treba ga tražiti u trećoj planeti koja je presijeca i s kojom su planete iz opozicije u sekstilu odnosno trigonu.

Ako takva planeta postoji, preko nje ćemo uspjeti kanalizirati jake suprotnosti i njenom simbolikom sebi pomoći. Ovoga puta ta planeta je Pluton, s kim Mjesec i Sunce grade sekstil, odnosno trigon. Pluton sam po sebi nosi rušenje do temelja da bi se na krhotinama moglo izgraditi nešto novo, kvalitetno.

 

Mjesečev sekstil k Plutonu će doprinijeti emocionalnom buđenju, okretanju novog životnog poglavlja kada je riječ o ljubavi, dok će trigon Sunca iz Djevice k Plutonu donijeti stabilne poslovne projekte čija će materijalizacija trajati.

Kod opozicija je najvažnije ne zalijetati se u krajnosti, jer rješenje je na sredini. Niti će te biti uspješniji ako osim posla sve maknete iz svog života, a niti ćete biti sretniji ako izuzmete materijalni moment. Oba principa u balansu su karta za sretniji život.

Pun Mjesec je oduvijek privlačio veliki pažnju te je za vrijeme njegovog ciklusa pojačan element strasti, divljamo za stvari koje nas u redovnim okolnostima ne bi ni okrzle. Ovaj pun Mjesec je u konjunkciji s Neptunom pa je iluzija nešto s čim ćemo voditi borbu.

Pod ovim aspektom je izvjesna i zloupotreba opijata pa pamet u glavu! Previdi su izvjesni pa ne reagirajte baš na svaku “provjerenu” informaciju koju dobijete. Držite se kritički i ne gubite konkretne stvari iz vida. Ne počinjite poslove, ali ih završavajte.

 

Merkur je krenuo direktno, iz trigona s Uranom pa očekujte vijesti koje su kasnile. Ipak, strpljenje je neophodno, jer iako je krenuo direktno, Merkur je i dalje u sjenci sve dok ne dosegne stupanj s kojeg se krenuo vraćati nazad pa stvari mogu ići sporije od planiranog. Ipak, pokreće se mašinerija! Vrijeme je za akcije.

Kada je riječ o emocijama, Venera trenutno nema aspekata pa još uvijek utvrđujemo pozicije pred emotivne pohode. Za koji dan će ući u sekstil s Jupiterom pa će gorjeti nebo i zemlja, od strasti. Flertova na sve strane i nas rezerviranih samo za odabrane.

 

Kada pogledamo pregled događanja kod svih 12 horoskopskih znakova, jasno nam je da predstoje dva tjedna velikih promjena!

 

OVAN – Podsvijest vam ne da mira, stare emocije kuljaju pa će vas borba s njima poprilično iscrpiti.

BIK – Bikovi neka računaju na promjenu planova i neka budu oprezni kod suradnji s prijateljima.

BLIZANCI – U kući vam je kaos koji morate rješavati, a ni posao ne zaostaje u ludilu!

RAK – Rakovi će odahnuti i uživati u komplimentima, udvaranjima. Samo oprezno s riječima i obećanjima koje dajete!

LAV – Financije su u fokusu, fale vam i rastrčat ćete se, ne bi li sve to pokrili.

DJEVICA – Vaša svijest je u problemu, emocije guše… Vrijeme je da donesete važne odluke kada je riječ o partnerskim odnosima.

VAGA – Posao je u prvom planu, brinete i shvaćate da vam je neophodna reorganizacija.

ŠKORPION – U ljubavi slijede preokreti, na bolje.

STRIJELAC – Odnos s ukućanima je kompleksan.

JARAC – Sudbina je rekla da je vrijeme da svoje pozicije definirate, kako poslovno tako i emotivno. Netko iz obitelji vam kida živce na komadiće!

VODENJAK – Brine vas novac koji vam duguju. Požurite ih i bolje će te se osjećati.

RIBE – uUoblaku iluzija vaši su svi putovi, vrijeme je da ih pokušate prisvojiti i u realnosti.

 

Pun Mjesec u Ribama ima za dispozitora Jupitera iz Vage pa će sve nejasnoće biti vezane za segment partnerstva. Plima ljubavi nadolazi, a ne znamo što s njom. Umirite um i sačekajte koji dan, da veliki odigraju svoje poteze na šahovskoj tabli života.

Sretno!

 

Autor: Jovana Milekić, Prenosi: atma.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.