parallax background

Pun Mjesec u Biku 31.10. 2020.

halloween
Halloween iza maske
listopad 31, 2020
mrtva nevjesta
Preporuka za filmsku večer Svih svetih: Burtonova (ne)mrtva nevjesta
studeni 1, 2020

 

full moon je slika klackalice. paradiramo iz jedne krajnosti u drugu, iz jedne potrebe u drugu. svojevrsna psihofizička rastrganost.

pun mjesec u biku u električnom zagrljaju s uranom donosi potencijal da se emotivno oslobodimo i riješimo se nekih vezanosti koje zapravo nemaju smisla već nas samo truju. sve to toksično i duboko potisnuto treba anulirati i sanirati kako bismo imali zdrav odnos sa sobom pa onda i s partnerom ili drugim bliskim ljudima, a prije svega zarad postizanja emotivne stabilnosti koja je ovdje vezana za lovu, materiju, posjedovanja. tak da bu se i oko toga vrtila priča. cilj je možebitno osvjetljavanja nekih naših [zaboravljenih] vrijednosti i/ili vraćanju u samu bazu i korijen našeg bića.

pun mjesec

@anita.mioc

kada je na snazi pun mjesec, imamo tendenciju projicirati svoje pizdarije na partnera ili druge bliske ljude. paziti se ovih zamki. kaj najbolje i dispozitori mjeseca i sunca su također u opoziciji, što potvrđuje shemu zrcaljenja, tako da možemo reći da nema dogovora između dviju strana, već svatko vuče na svoju. u prilog napisanome ide i kvadrat merkura i saturna koji donosi otežanu komunikaciju, problem u riješavanju problema, postizanju dogovora, pronalaženju kompromisnog riješenja. puno puno truda, muke i razumijevanja se treba uložiti – dalje ovisi gdje je tko i kakvi su stadiji odnosa i veza.

sunce ovdje osvjetljava paletu naših slabosti, stoga pun mjesec treba iskoristiti za suočavanje s istima, a ne se dati u bijeg kada nešto iskrsne ili opetovano potisnuti problem ili pak igrati ulogu žrtve, sažaljevati se, plakati nad sobom i slične pizdarije. potencijalno super koristan full moon koji nudi buđenje i preokret.

pun mjesec

u slučaju ovog punog mjeseca sve se odigrava potpuno neočekivano i iznenadno, a zapravo nas svemir pokušava uhvatiti na prepad kako ne bismo imali puno vremena za manipulaciju. svakako turbulentan pun mjesec, kao i naše raspoloženje koje bu fajn osciliralo. kako god, mjesec u biku je uvijek gladan ljubavi, para, nježnosti, dodira, maženja, seksa, fine fine klope, dobre mjuze i ine umjetnosti, tako da tu negdje leže okidači i motivi.

 

Više čitajte u ASTRO KOLUMNI – URANOVO DIJETE.

 

Uranovo Dijete

– Mjesto gdje se obrađuju astrološke teme, piše o trenutnim zvjezdanim događanjima i dogovaraju analize natalnih karata (uranovo.dijete@gmail.com)

 

Izvor: Astrologija Uranovo Dijete 

 

Foto: Unsplash, Instagram

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.