parallax background

Pun mjesec u Jarcu – odbacivanje emocionalnih tereta

marina marinski
Vilinska prašina u rukama Marine Marinski
22. lipnja 2017.
sh.esna
Iza brenda sh.esna otkrili smo simpatičnu Mariju
9. srpnja 2017.
 

08. srpnja u 06:08 ujutro Mjesec će biti u egzaktnoj opoziciji na 17,09 stupnjeva Jarca sa Suncem na 17,09 stupnjeva. Na nebu će se to vidjeti kao pun Mjesec koji će idućih 14 dana biti u fazi svog opadanja.

Ovaj je pun Mjesec specifičan po tome što je u blizini Plutona u Jarcu, a Sunce Marsa u Raku pa će pojačati i emocije učiniti preuveličanima i dramatičnima (zahvaljujući još i aspektu T-kvadrata Jupitera iz Vage u odnosu na Sunce i Mjesec).

Mnogi će osjećati emocionalan nemir zbog kojega će insomničarski vrtjeti filmove u glavi, a san im neće na oči. Nekima će čaša biti puna do te mjere da će im se idućih nekoliko dana događati emocionalni izboji, ali i oslobađanja putem suza, ljutnje, vrhunaca frustracija koje nakupljaju već tjednima ili mjesecima.

A neki će shvatiti da je ovo najbolje vrijeme za odbacivanje svih onih emocionalnih tereta koji su ih do sada sputavali u namjeri da zbace neke stare emocionalne ovisnosti i krenu u sasvim drugom smjeru.

Vrijeme u kojem se mogu regenerirati i transformirati. Iz gusjenice u leptira. Samo ako shvate da, prije toga, valja izaći iz čahure nekih starih obrazaca i svih onih uvjerenja koja su ih držala zarobljenima, bez znanja o tome da su krila, zapravo, uvijek bila dio njihove stvarne i istinske prirode.

 

www.zvjezdarnik.com

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.