parallax background

Puni ružičasti Mjesec u Vagi donosi obnovu u život

zoran badurina
Frontman Jonathan banda Zoran Badurina: Moj život je jezero kreativnosti
18 travnja, 2019
hodočašće duše
Dobra knjiga: Hodočašće duše – put od gubitka do iscjeljenja
19 travnja, 2019
 

Vrijeme je za ponovno rođenje. Čarobna energija bit će snažna i sve će oživjeti. Eksplozija novosti i pozitivnosti. Budući da se puni Mjesec pojavljuje neposredno prije Uskrsa, on prenosi poruku da život pobjeđuje!

Osjećat će se kao da je čarolija učinila da vile svuda oko nas radosno plešu i bacaju čarobne čini. Sve što je potrebno je malo otvorenosti i vjere ako želimo biti jedno s tom energijom.

Jednom kada uđemo u ovu pozitivnu energiju, možemo se usredotočiti na brigu o sebi i napredovati u našem profesionalnom životu. Bit će sveopćeg povećanja našeg općeg blagostanja i naš odnos može postati puno jači nego prije. To bi moglo biti najbolje vrijeme u našem životu.

 

Zašto ovaj Mjesec nazivamo ružičastim?

Pun Mjesec naziva se ružičastim, iako ne mijenja boju. Nazvan je po ružičastim cvjetovima, poznatim kao plameni cvjetovi, koji počinju cvjetati u tom razdoblju.

On označava da dolazi nešto novo – razdoblje cvatnje. To je eksplozija novosti i pozitivnosti. Budući da se puni Mjesec pojavljuje neposredno prije Uskrsa, on prenosi poruku da iako je smrt prirodna, život pobjeđuje, piše Conscious reminder.

Ovo su neka od pitanja koja bismo se trebali zapitati kada Mjesec postane pun tijekom tog razdoblja.

Koliko je previše?

Koja su naša ograničenja?

Preuzimamo li rizike dok povlačimo svoje granice?

Koliko daleko trebamo ići da dobijemo ono što želimo?

Kada je dovoljno?

 
 

Ta će vam pitanja pomoći da se povežete sa Svemirom. Samo mi znamo odgovor na ta pitanja. Sve je skriveno u nama. Samo uzmite minutu i odgovorite na njih ispravno. Ako želite, možete i meditirati na to. To će učiniti vaš um jasnijim.

Ovo je sretno razdoblje. Možda ste isprva imali poteškoće, ali sada, možete sve preokrenuti u vašu korist.

Samo budite zahvalni punom Mjesecu kada to učinite. Budući da donosi nove mogućnosti za rast, zašto ne iskoristite svoju urođenu energiju da krenete naprijed? Znate da morate to učiniti.

Svi smo na duhovnom putu rasta. Prošlost je ostavljena iza nas. Vrijeme je da krenemo naprijed na ovom duhovnom putu i počnemo živjeti u ovom trenutku. Jer na kraju je sadašnjost bitna i ona će oblikovati budućnost.

Dakle, ako ste voljni napraviti korak naprijed, provjerite jeste li dopustili da energija punog Mjeseca bude vaš vodič. Jednostavno je to učiniti. Sve što trebate učiniti jest otvoriti se iscjeljujućoj energiji punog Mjeseca i pustiti da postane dio vas.

Prihvatite slavu koju donosi puni Mjesec. Posadite svoje sjeme želje na Zemlju i pustite ga da buja. Također, ovo bi moglo biti sjajno vrijeme za uzemljenje. Dakle, skinite cipele i stojte bosi na hladnoj zemlji. Dopustite da vas vaše energije uzdignu.

Proslavite puni Mjesec i ljepotu koju donosi. Neka vas inspirira i potpuno vas obori s nogu. Plešite i pjevajte. Samo nemojte uznemiravati susjede!

 

Izvor: atma.hr

 

Foto: Unsplash

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.