parallax background

Radionica konstelacija – Opraštanje drugima i opraštanje sebi

yoga za lice
Najava: Radionice yoge za lice
18. siječnja 2019.
pomrčina mjeseca
Kako najbolje iskoristiti pomrčinu Mjeseca 21.1.2019.
21. siječnja 2019.
 

Pozivamo vas na još jednu u nizu konstelacijskih radionica. Na radionici ćemo napraviti 2 vježbice koje će svatko odraditi za sebe. Dakle, ne radi se o klasičnim konstelacijskim postavkama, već o malim postavkama koje radimo u parovima pa tako svi koji dođu na radionicu i postavljaju.


 

Bavit ćemo se oprostom i opraštanjem, tako bitnim stvarima za naš hod kroz život.

Stvari koje zamjeramo, povrede koje čuvamo, bilo da nam ih je nanio netko drugi ili mi sami, koče nas od daljeg kretanja i napretka. I ne samo to, već još i naša reakcija na povredu, u vidu zatvaranja i promjena koje napravimo našem biću, dovode do toga da povreda postane trajna i ponavljajuća, a samim time i sve bolnija.

Cilj prve vježbice koju ćemo raditi je da se oslobodimo od situacije koja nas je povrijedila, da dozvolimo da se naša prošlost i budućnost promijene aktivnim sudjelovanjem u mijenjanju doživljaja trenutka povrede.

Iscijelit ćemo sebe, ali i drugu osobu, dodati u priču nove resurse i otpustiti sva zamjeranja.

U drugoj vježbici sagledat ćemo situaciju koju sami sebi ne opraštamo iz više kutova i osloboditi se tereta krivnje koji smo sami sebi nametnuli.

Vježbice se temelje na konstelacijskim principima sagledavanja vlastitog života s odmakom i vjerovanja da sve može biti drukčije ako promijenimo kut gledanja.

 

Prijave na radionicu:

ivana.m.crncic@gmail.com ili 0995067999

Cijena radionice: 150 kuna

Voditeljica: Ivana Crnčić

Mjesto i vrijeme održavanja: 25. siječnja 2019., 20:30 - 22 h, Gaia yoga, Gundulićeva 19, Zagreb

Ivana je završila edukaciju za voditeljicu Sistemskih konstelacija (Scola - Branka Devčić) i redovito održava radionice i retreate.


 

Ivana

Kroz pitanja i traženje odgovora i shvaćanje kako su razumijevanje i prihvaćanje temelji rasta i stvaranja životne lakoće, želim razmjenjivati iskustva i znanja s ljudima oko sebe. Koristim yogu, sistemske konstelacije i energetski rad kao bazu za rast i vlastiti put traženja odgovora, a sve što naučim, rado ću podijeliti s drugima.

 

Foto: Pexels

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.