parallax background

Radionica prirodne Zero Waste kozmetike

istina
7-dnevni EFT izazov Danijele Medaković – 2. dan
20. studenoga 2019.
salata s batatom i lećom
Topla salata od beluga leće i batata s umami tempehom
21. studenoga 2019.

 

GaiaYoga School & Shala je protekla 3 mjeseca imala divan i inspirativan projekt GaiaYoga Conscious Life Challenge.

Naime, kroz svaki mjesec bio je odabran jedan ekološki osvješten izazov za promjenu navika i poticanje promjena u našim domovima. Rujan je tako bio “No Meat Challenge!”, listopad “No Plastic Challenge”, izazov za studeni pod motom “Buy Only What Needed (and Local) Challenge!” još uvijek traje i možete mu se pridružiti barem u ovim zadnjim danima mjeseca.

Kupujući samo ono što nam je zaista potrebno smanjujemo OGROMNE količine otpada (pomislite samo koliko toga bacate nakon godišnjeg čišćenja ormara!), smanjujemo upotrebu pesticida koji se koriste kod uzgajanja pamuka u npr. vašim majicama i NE podržavamo jeftinu masovnu proizvodnju – koja opet doprinosi ogromnom onečišćenju voda i drugih prirodnih izvora naše planete…

radionica prirodne kozmetike

Ako kupujemo domaće, ne samo da podržavamo male poduzetnike, opg-ove, eko farme itd. nego i smanjujemo enormnu potrošnju goriva koje se koristi za prijevoz svega onoga što dolazi izdaleka.

Izazov za prosinac bit će “Make Your Own Gift Challenge!”. U mjesecu kada najviše trošimo, a najmanje brinemo o tome koliko kvalitetno/eko svjesno kupujemo, idealan poklon je onaj koji napravite sami.

Tako domaći džem od šljiva, prirodni dezodorans ili sapun, šal ili slika može zapravo biti predivan i koristan poklon, umjesto nekog brzinski kupljenog i zamotanog u plastični papir, s plastičnom vrpcom, ispod plastičnog ili mrtvog bora…

Mijenjajte vaše navike i u vrijeme Božića i neka to bude slavlje života!

radionica prirodne kozmetike

Foto: Sandra DB

Radionica izrade prirodne kozmetike by Anahata Aromaterapija

Kao završetak ovog četveromjesečnog izazova ‘GaiaYoga Conscious Life Challenge’, GaiaYoga poziva vas na zanimljivo predavanje/radionicu koju POKLANJA Ivona Kovačević Nemec, certificirana fitoaromaterapeutkinja i autorica na Budi dobro.

Možda već poznajete njene prefine, prirodne Anahata proizvode, koji su u posljednjih par godina postali neizostavni dio njege brojnih jogina i njihove sjajne, mladenačke puti.

anahata aromaterapija

U subotu 21.12. od 10:00 do 12:00, u Gundulićevoj 19, dođite naučiti osnove fitoaromaterapije te kako sami napraviti prirodnu kozmetiku prema isprobanoj, kvalitetnoj recepturi, koja će na najbolji način podržati vašu kožu, ali i našu planetu – ne ostavljajući trag u plastici, kemikalijama i ostalim štetnim sastojcima.

Ivona će podijeliti s vama jednostavne Zero Waste recepte za personalizirane beauty proizvode: kremu za lice u dnevnoj i noćnoj verziji, ulje za tijelo, biljni balzam, serum za lice i pastu za zube….

Mjesta su ograničena pa rezervirajte svoje mjesto na vrijeme i ISKLJUČIVO ako ćete zaista pohađati radionicu.

Rezervacije na info@gaia-yoga.com

 

Više o aromaterapiji potraži u rubrici AROMATERAPIJA.

 

Ivona Kovačević Nemec

– certificirana fitoaromaterapeutkinja, osnivačica Anahata aromaterapije, yoga učiteljica, Timeline Healing, Reiki i Raindrop terapeut te svakom pacijentu osigurava individualizirani pristup uz detaljno savjetovanje, preporuku gotovih i izradu ciljanih pripravaka te kontinuirano praćenje tijekom terapije

Više na Anahata aromaterapija

 

Foto: Unsplash, Ivona Kovačević Nemec, Sandra DB

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.