parallax background

Radionica sistemskih konstelacija – Blagoslov predaka

tjedni horoskop
Tjedni jyotish horoskop – nestabilnosti koje potiču promjene
18. ožujka 2019.
puni mjesec
Supermjesec u Vagi: Podešavanje odnosa
21. ožujka 2019.
 

Blagoslov predaka je ritual nastao iz metode Sistemskih konstelacija. Za nas predstavlja način povezivanja sa svijetom predaka i uranjanja u ideju o našoj povezanosti, kako sa svijetom predaka, tako i s krugovima i sistemima u kojima se krećemo i živimo.


 

Dolaskom na radionicu želimo u sebi prepoznati, osvijestiti i pretvoriti u svoju osobnu moć i prednost prisutnost naših predaka i sve kvalitete koje smo kao njihovi potomci dobili u naslijeđe.

Također, želimo od njih svjesno prihvatiti blagoslov za ispunjen i slobodan život, s mogućnošću donošenja vlastitih odluka i odabira vlastitih puteva. Na ovim radionicama dobivamo zanimljive poruke i informacije te budimo i otvaramo u sebi potencijal za prihvaćanje i praćenje poruka i poticaja u slijeđenju vlastitog životnog puta.

Za radionicu nije potrebno nikakvo prethodno znanje ni iskustvo, samo malo znatiželje i želje za prepuštanjem.


 
 

O radionici:

Radionicu započinjemo sjedeći u krugu, u ugodnoj atmosferi, opuštajući se. Nastavljamo kratkom meditacijom za svaku pojedinu osobu iz kruga, kojoj nakon meditacije prenosimo ono što smo u meditaciji za nju doživjele - poruku, osjete u tijelu ili bilo koje drugo iskustvo.

Radionicu završavamo kratkom zahvalom, sjedeći u krugu.

Dođite i podijelite s nama ovo iskustvo.

 

Prijave na radionicu:

ivana.m.crncic@gmail.com ili 0995067999

Cijena radionice: 150 kuna

Voditeljica: Ivana Crnčić

Mjesto i vrijeme održavanja: 23. ožujka 2019., 11- 13 h, Gaia yoga, Gundulićeva 19, Zagreb

Radionica je koncipirana na metodi Sistemskih konstelacija, prema edukaciji u školi za voditelje Sistemskih konstelacija Scola, pod vodstvom Branke Devčić i Siegfrieda Essena. Ivana je i instruktorica yoge te redovito organizira radionice i retreate.


 

Ivana

Kroz pitanja i traženje odgovora i shvaćanje kako su razumijevanje i prihvaćanje temelji rasta i stvaranja životne lakoće, želim razmjenjivati iskustva i znanja s ljudima oko sebe. Koristim yogu, sistemske konstelacije i energetski rad kao bazu za rast i vlastiti put traženja odgovora, a sve što naučim, rado ću podijeliti s drugima.

 

Foto: Pexels

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.