Najava: Radionice yoge za lice

Ovaj tjedan u Zagrebu nudi pregršt događanja
12. studenoga 2018.
glazba
6 znanstvenih razloga zbog kojih glazbu moraš uvrstiti na svoju self-care listu
13. studenoga 2018.
 

U studenom nas očekuje 2. radionica Yoge za lice, kojoj možete prisustvovati i ako niste bili na prvoj, a posvećena je vježbama za donji dio lica. Prvu radionicu ponovit ćemo u 2019. i sasvim je svejedno od koje radionice u nizu od 3 krenete.


 

Naše lice ostvaruje prvi kontakt sa svijetom oko nas i ono odaje prvi dojam o nama. Pri tome uopće nije važno koliko imamo godina. Duboko vjerujem da biti istinski zadovoljan svojim licem i tijelom ne znači ostati vječno mlad i boriti se protiv znakova starenja i tragova koje život ostavlja na nama. Biti istinski zadovoljan nešto je što dolazi iznutra, a kada govorimo o licu osjećamo se dobro kada znamo da o njemu brinemo.

Kao što je i našem tijelu, odnosno mišićima tijela, potrebna aktivacija, ali i opuštanje i masiranje, isto je potrebno i našem licu. Često zaboravljamo da upravo lice nosi naše emocije, da ono aktivno sudjeluje u svakom razgovoru i da često odaje naše unutarnje stanje. S druge strane, opušteno i zadovoljno lice šalje informaciju i ostatku našeg sustava o tome kako je sve u najboljem redu i kako se možemo opustiti.

 

Radionice yoge za lice koncipirane su kao slijed od 3 radionice na kojima pokrivamo sljedeće teme:

- Vježbe za gornji dio lica

- Vježbe za donji dio lica

- Dodatne tehnike brige za lice (samomasaža, akupresura, energetski rad, rad na općem blagostanju).

 

No, yoga za lice više je od samog stimuliranja mišića lica kako bismo ih učvrsnuli i dali svojoj koži novi izgled. Metoda prema kojoj su radionice organizirane (Danielle Collins Facial Yoga Method) veliki naglasak stavlja na brigu o sebi koja će rezultirati boljim osjećanjem pa time i zdravijim izgledom, koji je posljedica osvještavanja faktora stresa i ostalih uzroka starenja kože. Metoda nas uči kako da svjesnije i ciljano brinemo za sebe, odvajajući vrijeme u kojem se možemo posvetiti samo sebi.

Svaka radionica počinje uvodom u metodu i procjenom vlastitog stanja. Praktični dio sastoji se od uvodnog opuštanja i nježnog razgibavanja tijela, slijedi čitav sat yoge za lice, nakon kojeg je vrijeme predviđeno za ponavljanje svake pojedine vježbice uz detaljnija objašnjenja. Radionica završava vođenim opuštanjem. Svaka polaznica dobiva i uljni serum za regeneraciju (Anahata aromaterapija).

 

Termini:

2. dio - 18.11. -11-14 - Vježbe za donji dio lica

3. dio - u 2019. - Dodatne tehnike brige o licu (samomasaža, akupresura, energetski rad, rad na općem blagostanju)

1. dio je održan 14.10., a uskoro ćemo objaviti novi termin za 2019.

Moguće je uzeti paket radionica ili pohađati radionice zasebno. Ukoliko propustite pojedinu radionicu, ne brinite. Novi termini bit će organizirani u 2019.

Cijena pojedine radionice: 300 kuna

Cijena paketa od 3 radionice: 800 kuna

Prijave na: ivana.m.crncic@gmail.com

 

Ivana

Nakon što je 2017. upoznala Danielle Collins te nekoliko puta vježbala satove Facial yoge uz Danielle, nakon daljnjeg proučavanja metode, Ivana se odlučila za edukaciju i time postala instruktor yoge za lice prema metodi Danielle Collins (certificiranoj i odobrenoj od strane College of Holistic Medicine). Ivana je dugogodišnja učiteljica yoge, završila je nekoliko edukacija (Multistyle, Yin, Kids&Family, Prenatal) te se i dalje usavršava. Osim što vodi satove yoge za razne skupine, Ivana je i voditeljica Sistemskih konstelacija te redovito organizira radionice i retreate.

 

Foto: Instagram

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.