parallax background

Najava: Radionice yoge za lice

pristup zdravlju
Tapkanjem do idealne težine
17. siječnja 2019.
konstelacije
Radionica konstelacija – Opraštanje drugima i opraštanje sebi
20. siječnja 2019.
 

S velikim veseljem vas pozivam na novi ciklus Radionica yoge za lice, odnosno na 1. od tri radionice, koja će se održati 3.2.2019.


 

Ova radionica posvećena je gornjem dijelu lica te ćemo na njoj naučiti 15 vježbica.

Radionice se mogu pohađati bilo kojim redoslijedom, a ako neku od radionica i propustite, moći ćete se priključiti u sljedećem ciklusu.

Radionice yoge za lice koncipirane su kao slijed od 3 radionice na kojima pokrivamo sljedeće teme:

- Vježbe za gornji dio lica - 3.2.

- Vježbe za donji dio lica - 24.3.

- Dodatne tehnike brige za lice (samomasaža, akupresura, energetski rad na licu) - 26.5.


 
 

Naše lice ostvaruje prvi kontakt sa svijetom oko nas i ono odaje prvi dojam o nama. Pri tome uopće nije važno koliko imamo godina. Duboko vjerujem da biti istinski zadovoljan svojim licem i tijelom ne znači ostati vječno mlad i boriti se protiv znakova starenja i tragova koje život ostavlja na nama. Biti istinski zadovoljan nešto je što dolazi iznutra, a kada govorimo o licu osjećamo se dobro kada znamo da o njemu brinemo. Kao što je i našem tijelu, odnosno mišićima tijela, potrebna aktivacija, ali i opuštanje i masiranje, isto je potrebno i našem licu. Često zaboravljamo da upravo lice nosi naše emocije, da ono aktivno sudjeluje u svakom razgovoru i da često odaje naše unutarnje stanje. S druge strane, opušteno i zadovoljno lice šalje informaciju i ostatku našeg sustava o tome kako je sve u najboljem redu i kako se možemo opustiti.

 

No, yoga za lice više je od samog stimuliranja mišića lica kako bismo ih učvrsnuli i dali svojoj koži novi izgled. Metoda prema kojoj su radionice organizirane (Danielle Collins Facial Yoga Method) veliki naglasak stavlja na brigu o sebi koja će rezultirati boljim osjećanjem pa time i zdravijim izgledom, koji je posljedica osvještavanja faktora stresa i ostalih uzroka starenja kože. Metoda nas uči kako da svjesnije i ciljano brinemo za sebe, odvajajući vrijeme u kojem se možemo posvetiti samo sebi.

Svaka radionica počinje uvodom u metodu i procjenom vlastitog stanja. Praktični dio sastoji se od uvodnog opuštanja i nježnog razgibavanja tijela, slijedi čitav sat yoge za lice, nakon kojeg je vrijeme predviđeno za ponavljanje svake pojedine vježbice uz detaljnija objašnjenja. Radionica završava vođenim opuštanjem. Svaka polaznica dobiva i uljni serum za regeneraciju (Anahata aromaterapija).

 

Prijave

Cilj je radionica da svaka od polaznica uvrsti nešto od naučenog u svoju svakodnevnu rutinu brige za sebe i njege.

Cijena pojedine radionice: 300 kuna

Cijena paketa od 3 radionice: 800 kuna

Prijave na: ivana.m.crncic@gmail.com

 

Ivana

Nakon što je 2017. upoznala Danielle Collins te nekoliko puta vježbala satove Facial yoge uz Danielle, nakon daljnjeg proučavanja metode, Ivana se odlučila za edukaciju i time postala instruktor yoge za lice prema metodi Danielle Collins (certificiranoj i odobrenoj od strane College of Holistic Medicine). Ivana je dugogodišnja učiteljica yoge, završila je nekoliko edukacija (Multistyle, Yin, Kids&Family, Prenatal) te se i dalje usavršava. Osim što vodi satove yoge za razne skupine, Ivana je i voditeljica Sistemskih konstelacija te redovito organizira radionice i retreate.

 

Foto: Instagram

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.