Najava: Yoga lica – radionica vježbi za lice

afirmacije
20 afirmacija koje ti mogu promijeniti život
21. siječnja 2020.
zobena kaša
Zobena kaša s jabukom i cimetom
23. siječnja 2020.

 

Znate li da lice nosi čitav niz stresnih zona i da se na licu odražavaju sve naše emocije?

Posljedično lice postaje napeto, dodatna mimika čini svoje i lice dobiva linije i bore, cirkulacija slabi pa dolazi do nakupljanja limfe, toksina i sive boje lica. U samo nekoliko minuta dnevno možete svemu navedenome stati na kraj i osvježiti svoje lice uvođenjem novih rutina!

Yoga lica odlična je nadopuna vašem vježbanju ukoliko već prakticirate yogu, ali i divan alat za sve one koji žele na prirodan način ojačati mišiće lica, naučiti kako te iste mišiće opustiti te ojačati svijest o važnosti brige o sebi. Yoga lica vrlo je jednostavan način brige o sebi. Svaka naša emocija ocrtava se na našem licu, a ova nas metoda uči da se malo pomnije promatramo te u skladu s time modificiramo svoju svakodnevicu za postizanje pozitivnih pomaka za sebe.

Vraćanjem tonusa mišićima lica postižemo svježiji i zdraviji izgled lica, što je još jedan od pozitivnih rezultata ove metode. Smanjenjem napetosti u licu relaksiramo čitavo tijelo te možemo smanjiti i bolove u vratu ili glavobolje. Yoga lica nema cilj boriti se protiv starenja i promjena na licu, već utjecati na one promjene koje nam donose loše životne navike ili pomanjkanje dobrih navika, koje kroz yogu lica želimo unijeti u svakodnevni život.

yoga za lice

Yoga lica – radionica vježbi za lice

Na radionici ćemo kroz uvodni dio proći osnove yoge lica, a nakon toga ćemo napraviti i naučiti 20ak vježbica za gornji i donji dio lica, kako biste odjednom obuhvatili čitavo lice.

Za one koji su već bili na radionici bilo gornjeg, bilo donjeg dijela, ne brinite jer radimo i neke nove vježbice, tako da ćete uz ponavljanje dijela lica koji ste već obradili, dobiti i nove vježbice za taj isti dio, a uz to proći i drugi dio lica, koji vam u kompletu nedostaje.

yoga za lice

Program radionice:
– procjena vlastitog lica – oblik lica, način starenja, kritični dijelovi
– procjena faktora starenja (općenito) i mogućnosti poboljšanja kvalitete života
– upoznavanje s ključnim mišićima lica
– upoznavanje s vježbicama za svaki od ključnih dijelova lica – čelo, obrve, oči, obrazi, donja čeljust, usta, vrat
– opuštanje
– vrijeme za pitanja i pojašnjenja

Radionica se održava u GaiaYoga shali, Gundulićeva 19, pod vodstvom Ivane Crnčić – certificirane instruktorice yoge i yoge lica prema Danielle Collins metodi (više o Ivani na: www.ivanacrncic.com)

Cijena radionice: 400 kuna

 

Ivana Crnčić

– Kroz pitanja i traženje odgovora i shvaćanje kako su razumijevanje i prihvaćanje temelji rasta i stvaranja životne lakoće, želim razmjenjivati iskustva i znanja s ljudima oko sebe. Koristim yogu, sistemske konstelacije i energetski rad kao bazu za rast i vlastiti put traženja odgovora, a sve što naučim, rado ću podijeliti s drugima.

 

 

Foto: Unsplash

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.