aklea neon

Rasti s nama: #budidobro voli Akleu, Indiru i Marinu

 

Stigao je petak, a to znači da je dan za novu #budidobro IG trojku u rubrici RASTI S NAMA. 

Svakoga petka u njoj ćemo predstaviti 3 IG profila koji nas inspiriraju, nadahnjuju, pokreću. U bespućima interneta često nije lako pronaći sadržaj koji nas obogaćuje, veseli, budi u nama želju za promjenom, za rastom.

U ovoj rubrici predstavljat ćemo ljude koji su nam dragi, koje volimo, čiji Instagram profili traže da se na njima zastane i udahne njihova priča. Tražimo IG mjesta gdje nismo bombardirani sa stotinu vijesti, informacija, reklama. To su ljudi i priče gdje možete gledati jednu po jednu stvar. Mjesta gdje se možete smiriti. Mjesta gdje se stišate.

Zajedno možemo rasti i stvarati ne followere nego zajednicu koja je inspirativna, podržavajuća, svjetlosna i nadasve dobra.

Rubrika je zamišljena kao interaktivna, jer želimo da i svatko od vas sudjeluje u njoj. Želite li biti predstavljeni u RASTI S NAMA koristite u svojim objavama na Instagramu hashtag #budidobro ili označite budi_dobro IG na svojim fotografijama.

Danas vas upoznajemo s modernim muzama, vilama, vješticama i čarobnicama.

RASTI S NAMA: #budidobro voli Akleu, Indiru i Marinu

aklea_neon

Glazbena muza Aklea Neon je pravo svjetlo društvenih mreža. U konekciji sa sobom, s prirodom, s kreativnošću, sa seksualnošću, ona zna da je žena istinski ispunjena i ostvarena kada si dopusti biti ono što je. Osvaja nas svojom glazbom, svojim tekstovima koje trebaju čitati sve žene kako bi odbacile okove svijeta koji nam želi reći što je ispravno, ali i muškarci kako bi razumjeli žensku prirodu. Vodi nas putem vlastitih samospoznaja i s radošću se veselimo svakom njenom novom otkrivenju, jer istinski osjećamo da rastemo zajedno i da se svjetlo širi. Kada vam treba inspiracije, motivacije i ljepote ovo je mjesto gdje imate sve.

aklea neon

aklea_neon

aklea neon

aklea_neon

aklea neon

aklea_neon

indira.juratek

U bespućima društvenih mreža, svakako se potrudite pronaći Indiru Juratek, dobru vilu portala Budi dobro. Indira je prava šumska čarobnica koja je ostavila za sobom svjetla grada i sa svojom obitelji se preselila na selo, u kućicu iz snova usred šume. Kao prava moderna vještica, Indira je jako svestrana – s jednakim žarom nas uči o theta healingu, kristalima, reikiju, ekologiji… ona je prava terapeutkinja duše. Kod Indire ćete pronaći jako puno korisnih tekstova na temu osobnog razvoja, koji su i inspirativni i i motivirajući i koji će vam praktičnim savjetima pomoći da svoju svakodnevnicu promijenite na bolje i u balans stavite svoje duhovno i fizičko. Ako žudite za iskrenim i pozitivnim virtualnim prostorom na kojem ćete svaki dan sigurno naučiti nešto o sebi i svijetu oko sebe, Indirin IG je vaša sigurna postaja.

indira juratek

indira.juratek

indira juratek

indira.juratek

indira juratek

indira.juratek

marina_bereginia

Ako mislite da danas nema vještica i čarobnica, razmislite još jednom. Marina Marjanović, žena snažne energije, čuvarica brojnih mističnih znanja, slavenske prakse i mitologije, uči žene Bereginie, čita slavenski horoskop, proučava karmičku dijagnostiku. Slavenska božica Bereginya je zaštitnica pravednog čovjeka, ona je ta koja potiče plodnost i njegovanje energije roda, Bereginya je univerzalna ženska energija, zemljana energija. Marina će vam otvoriti jedan sasvim novi svijet, svijet buđenja ženske energije toliko utkane u naš DNK i naše postojanje, a toliko potrebne današnjem svijetu. Uvjerit ćete se da magija postoji i da ju svatko od nas ima u sebi. Samo ju treba zatražiti.

bereginie

marina_bereginia

marina bereginia

marina_bereginia

slavenski horoskop

marina_bereginia

 

Dosadašnji izbor inspirativnih Instagram profila možete pogledati ovdje. 

 

 

Foto: Instagram

 

POST COMMENT

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.