parallax background

Rasti s nama: #budidobro voli Jasminu & Jelu, Maju i Hanu

joga za lice
Face yoga challenge: Vježbamo jogu lica s Ivanom Crnčić
16. listopada 2020.
indira juratek
Indira Juratek: Kada probudimo svjetlo u sebi taj plamen trebamo širiti dalje
16. listopada 2020.

 

Stigao je petak, a to znači da je dan za novu #budidobro IG trojku u rubrici RASTI S NAMA. 

Svakoga petka u njoj ćemo predstaviti 3 IG profila koji nas inspiriraju, nadahnjuju, pokreću. U bespućima interneta često nije lako pronaći sadržaj koji nas obogaćuje, veseli, budi u nama želju za promjenom, za rastom.

U ovoj rubrici predstavljat ćemo ljude koji su nam dragi, koje volimo, čiji Instagram profili traže da se na njima zastane i udahne njihova priča. Tražimo IG mjesta gdje nismo bombardirani sa stotinu vijesti, informacija, reklama. To su ljudi i priče gdje možete gledati jednu po jednu stvar. Mjesta gdje se možete smiriti. Mjesta gdje se stišate.

Zajedno možemo rasti i stvarati ne followere nego zajednicu koja je inspirativna, podržavajuća, svjetlosna i nadasve dobra.

Rubrika je zamišljena kao interaktivna, jer želimo da i svatko od vas sudjeluje u njoj. Želite li biti predstavljeni u RASTI S NAMA koristite u svojim objavama na Instagramu hashtag #budidobro ili označite budi_dobro IG na svojim fotografijama.

Danas vas upoznajemo s Jasminom & Jelom, Majom i Hanom.

RASTI S NAMA: #budidobro voli Jasminu & Jelu, Maju i Hanu

leledoula

Sve počinje od tebe, kažu Jasmina i Jela, dvije prijateljice i doule iza IG profila leledoula. Svojim pozivom pomažu ženama u trudnoći i porodu, na onaj divni, suptilni način, koji će vam otvoriti oči i pokazati da imate pravo na drugačiji porod, brigu za sebe i cjelovito majčinstvo. A tko je doula – Doula je tiha podrška koja vjeruje u tebe, drži tvoju ruku i čuva tvoj prostor. Ako prolazite kroz jedno od najtransformativnijih razdoblja u životu – trudnoću, preporučamo od srca da izaberete osvješteno, nježno i svjetlosno vodstvo i podršku.

lele doula

@leledoula

budi dobro

@leledoula

lele doula

@leledoula

bigmammamm

Maja je ona velika mama kojoj ćeš otrčati po savjet, kojoj ćeš ispričati tajnu koju se ne usudiš reći svojoj mami, koja će ti pokazati kako voljeti sebe i svoje tijelo, koja će te naučiti da nema životnih pogrešaka, već samo lekcija i koja će te naučiti kako se vratiti u sadašnji trenutak i biti mindfull. Volimo način na koji nas uči životu.

budi dobro

@bigmammamm

budi dobro

@bigmammamm

budi dobro

@bigmammamm

hanadervovic

Hana je yogini čija nas fleksibilnost, snaga i ravnoteža nadahnjuju svakom njenom objavom. Kako kroz praksu joge putovati putem vlastite samospoznaje, otkrivati sebe, što nam sve naše tijelo poručuje i što se otkriva kada u joga praksi ostanete sami sa sobom, na inspirativan i motivirajući način redovito možete saznati na njenoj stranici. A možda poželite i uvesti jogu u svoj život. Namaste!

budi dobro

hanadervovic

budi dobro

hanadervovic

budi dobro

hanadervovic

 

Izabrala Indira Juratek. 

Dosadašnji izbor inspirativnih Instagram profila možete pogledati ovdje. 

 

Foto: Instagram

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.