parallax background

Rasti s nama: #budidobro voli Petru, Mateu i Anu

joga za lice
Face yoga challenge: Vježbamo jogu lica s Ivanom Crnčić
11. rujna 2020.
bijeli glog
Subotom o dobrom: Bijeli glog svijeće
12. rujna 2020.

 

Stigao je petak, a to znači da je dan za novu #budidobro IG trojku u rubrici RASTI S NAMA. 

Svakoga petka u njoj ćemo predstaviti 3 IG profila koji nas inspiriraju, nadahnjuju, pokreću. U bespućima interneta često nije lako pronaći sadržaj koji nas obogaćuje, veseli, budi u nama želju za promjenom, za rastom.

U ovoj rubrici predstavljat ćemo ljude koji su nam dragi, koje volimo, čiji Instagram profili traže da se na njima zastane i udahne njihova priča. Tražimo IG mjesta gdje nismo bombardirani sa stotinu vijesti, informacija, reklama. To su ljudi i priče gdje možete gledati jednu po jednu stvar. Mjesta gdje se možete smiriti. Mjesta gdje se stišate.

Zajedno možemo rasti i stvarati ne followere nego zajednicu koja je inspirativna, podržavajuća, svjetlosna i nadasve dobra.

Rubrika je zamišljena kao interaktivna, jer želimo da i svatko od vas sudjeluje u njoj. Želite li biti predstavljeni u RASTI S NAMA koristite u svojim objavama na Instagramu hashtag #budidobro ili označite budi_dobro IG na svojim fotografijama.

Danas vas upoznajemo s Petrom, Mateom i Anom.

RASTI S NAMA: #budidobro

petrasever 

Petra Sever je ecofriendly vizažistica čiju jednostavnost i konekciju s prirodom obožavamo. Ona zna da vrhunski make-up može biti sustainable, zero waste i cruelty free. Petra trenutno uči i za instruktoricu joge, koja joj daje mir i zbog koje svakodnevno raste na svom putu. Mirnoću i staloženost koju joj je darovala joga, Petra vješto daruje svakom posjetitelju svog IG profila. Tražite li zen, mir i ljepotu ovo je mjesto za vas.

petra sever

@petrasever

petra sever

@petrasever

petra sever

@petrasever

oprrosti

Matea Bakarić, croatian girl with a camera, kako sama za sebe kaže, krajobrazna je arhitektica i fotografkinja čiji IG profil izgleda poput portfolia najljepših krajobraza na svijetu. Osim što ćete se često pitati zar ovo stvarno postoji, uz Mateine fotografije otputovat ćete daleko i sanjivo, a možda je baš to ono za čime ove godine najviše i čeznemo.

oprrosti

@oprrosti

oprrosti

@oprrosti

oprrosti

@oprrosti

ana_kutija

Kada bismo Anu Kutiju trebali spremiti u neku kategoriju onda bi to bila sloboda. Sloboda pokreta, bivanja, ljepote i života. Ana je fotografkinja koja svojom kamerom bilježi najljepše trenutke s putovanja, života i portrete. Poželimo dobiti krila i odletjeti na baš svaku njenu fotografiju koja izgleda kao razglednica.

ana kutija

@ana_kutija

ana kutija

@ana_kutija

ana kutija

@ana_kutija

 

Izabrala Indira Juratek. 

Prošlotjedni izbor inspirativnih profila možete pogledati ovdje. 

 

Foto: Instagram

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.