parallax background

S današnjim Mlađakom moguće je i nemoguće

knjige
Dobra knjiga: Ti si ovdje
4. travnja 2019.
tjedni horoskop
Tjedni jyotish horoskop – manifestacija karmičkih događaja
8. travnja 2019.
 

U petak, 05.04., u 10 sati i 50 minuta očekuje nas mladi Mjesec u znaku Ovna. Otvaramo nova poglavlja života, postavljamo nove ciljeve, afirmiramo vlastite potrebe. Svako kretanje, pa i ono pogrešno je bolje od stajanja na mjestu. Najviše će ga osjetiti Ovan, Rak, Vaga i Jarac te oni koji imaju podznak u tim znakovima.

 

Dok je onaj prethodni, 06.03. u Ribama nosio simboliku završetka, s ovnovskim Mlađakom započinjemo novi ciklus.

Zato je sada važno početi od sebe. Osjetiti, razumjeti, očitati svoje potrebe. Procijenite odnos kojeg imate prema samima sebi. Što vas to smeta, možete li to prihvatiti? Nismo savršeni, ljudi smo. Svi imamo svoje nedostatke, pitanje je samo možemo li ih prihvatiti, a s prihvaćanjem i djelovati na njihovom osnaživanju.

Energija ovog Mlađaka usmjerena je prema osnaživanju sebe, vlastitog samopouzdanja, hrabrosti i spremnosti da krenemo prema naprijed.

Budući da je Ovan prvi znak Zodijaka, s njim sve započinje, rađa se, znak koji uči kroz iskustvo, usudite se u sebi probuditi duh ratnika i pobjednika, onog koji se ne boji avanture i nepoznatog. Svako kretanje, pa i ono pogrešno je bolje od stajanja na mjestu. Ako i pogriješite, i to može biti više nego korisna poruka.

 
 

Vjera u ono što namjeravamo ostvariti je iznimno važna. To je početak putovanja. Merkur, Venera i Neptun u Ribama pomažu nam u buđenju vjere, u vizualizaciji cilja, u pronalasku svega onoga što nas na tom putu može podržati. Jedna od bitnih stavki je intuicija.

Savez Sunca i Mjeseca s Jupiterom u Strijelcu simbol je novih prilika, a sreća će pratiti hrabre. One koji znaju što hoće i koji su spremni učiniti prvi korak, krenuti, a potom će ih Svemir na tom putu blagosloviti svojim darovima.

Dok Jupiter šalje svoje blagoslove, Saturn nam može donekle otežati putovanje. Možda postoji jedan neriješeni problem iz prošlosti koji vas blokira, riješite ga.

Postoji li neki strah zbog kojeg ste neodlučni ili previše sumnjičavi, krećite se unatoč njemu.

Smatrate li da vas koče autoriteti, sustav, netko iz obitelji, učinite ono što možete i pronađite mir sa zadanim ograničenjima koje u ovom trenutku ne možete zaobići.

 
 

No učinite sve što je u vašoj moći, unatoč strahu, unatoč lošim iskustvima iz prošlosti, unatoč svima i svemu što vam spušta energiju.

Vjerujte sebi. Vjerujte u sebe. Tada je moguće i ono što ste smatrali nemogućim.

I dok tražite načine da pokrenete promjenu koju želite vidjeti u svom životu, preispitajte neke navike, uvjerenja, postupke. Podržite sebe tako što ćete odbaciti ono što vam šteti.

Vladar ovog Mlađaka je Mars i nalazi se u Blizancima. Ovaj Mars ponekad previše misli, a premalo radi. Započne nešto, ali brzo gubi interes i u fokus mu ulijeće neka nova ideja ili plan.

Komunikacija, kraća putovanja, odnosi s rođacima, učenje, način na koji razmišljamo i dijelimo svoje ideje u svijet, također će imati važnost. On vam omogućuje prikupljanje svih važnih činjenica i podataka koji su nam potrebni za pokretanje nekog projekta ili promjene.

I na kraju, utjecaj i simbolika ove Mjesečeve faze pratit će nas do idućeg Mlađaka u svibnju (04.05.). Najviše će ga osjetiti Ovan, Rak, Vaga i Jarac te oni koji imaju podznak u tim znakovima.

 

Izvor: atma.hr

 

Foto: Unsplash

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.