parallax background
manifestiranje
(pro)budi se – „Tražite što želite i budite spremni dobiti to“
6. lipnja 2022.
saturn u vodenjaku
Što nas uči retrogradni Saturn u Vodenjaku
6. lipnja 2022.

 

Što za tebe znači biti dobro? Što osjećaš kada to izgovoriš? Kako izgleda to stanje, kako miriši zrak, kakav je osjećaj pod prstima, kako dišeš, smiješ li se, što tijelo treba, što traži?

Sve to ćemo ti pružiti na našem prvom druženju, na prvom zajedničkom putovanju u ono pravo, istinsko bivanje u dobru – pozivamo te na Dan susreta sa sobom – SAD SI DOBRO.

sad si dobro

Što je SAD SI DOBRO?

SAD SI DOBRO je magični spoj raznih tehnika, znanja, vještina, rasta i razmjene koje vodi u stanje dobra. Dok se neki budu kupali i odmarali na obalama mora, mi ćemo svoje dobro s vama naći 2. srpnja 2022. na čarobnim brdima pitoreskne Marije Gorice.

marija gorica

Marija Gorica

Kada se u jednom konceptu spoje ljubav prema prirodi, umjetnosti i osobnom razvoju tada nastane lifestyle portal Budi Dobro, kojeg je osnivačica i urednica Indira Juratek.

Budi Dobro je jedinstveni medijski sadržaj u Hrvatskoj koji promovira važnost holističkog pristupa u sagledavanju svakog pojedinca kao jedinstvene osobe tako i njegovog života kao cjelovitog iskustva kroz širok spektar svega što čini našu svakodnevnicu u 21. stoljeću. Portal donosi teme iz osobnog razvoja, gastronomije, umjetnosti, ekologije, astrologije te alternativnih pristupa zdravlju – tjelesnom i mentalnom. Kroz različite teme provlači se ključna poruka o važnosti povratka prirodi i održivom življenju kao i pronalasku optimalne ravnoteže između globalnog i lokalnog. Sve što čini da budemo dobro može naći svoje mjesto na portalu.

Indira je godinama sanjala o tome da čitateljima portala uživo ponudi sadržaje koje mogu čitati na portalu, a izgradnjom Holističkog centra Budi Dobro, njen san se ostvario te je pred nama prvi Budi Dobro magični Dan susreta sa sobom – SAD SI DOBRO. 

Na ovom putovanju vodit će vas dobro poznati Budi Dobro autori: Indira Juratek, Sanija Hasanić, Ivan Juratek i Nataša Rajčević. 

UPOZNAJ SVOJE VODIČE NA SAD SI DOBRO DANU

Indira Juratek

Kao theta healing terapeutkinja, reiki majstorica, zaljubljenica u kristale i praktikantica raznih tehnika koje nas vode na mjesto gdje sve je dobro, Indira će vas uvesti u ovaj divan dan kroz meditaciju, pomoći će vam da upoznate svoje drvo u obližnjoj šumi, uz nju ćete postaviti osobnu namjeru za cijeli dan susreta sa sobom, povest će vas u magični svijet kristala i podići će vam energiju u famoznoj Kundalini meditaciji.

“Za mene biti duhovan znači živjeti iz srca, slijediti put svoje duše i služiti svijetu. Kad kažem služiti mislim na način da svoja znanja prenosim dalje onima kojima su potrebna. Što imamo od toga da dođemo do nekih spoznaja i držimo ih samo za sebe? Kada probudimo svjetlo u sebi taj plamen trebamo širiti dalje. Vjerujem da je to čak i naša obveza.” – poručuje Indira.

Indiru možete pratiti i na IG profilu @indira.juratek te biti u tijeku s life coach savjetima, vježbama za osobni razvoj i sličnim temama koje rado dijeli sa svojom zajednicom.

indira juratek

Indira Juratek

Sanija Hasanić

Na molbu da se predstavi, Sanija uvijek ima istu reakciju – samo napiši da je meni najvažnija ljubav i iskrenost.

Sanija ulazi u energetsko polje – čisti ga, puni novom energijom, miče blokade. Radi intuitivnu analizu, radi na uvjerenjima, promjenama stanja te implementaciji novih uvjerenja i obrazaca. Pritom se koristi kognitivnim i spiritualnim tehnikama. Tarot je čitačica, tumači i oracle karte. Sanija je Reikistica, NLP Masterica, uskoro i certificirana trenerica osobnog razvoja, zaljubljenica u riječ, umjetnost koja nastaje iz autentičnosti i odnose s javnošću koji su joj osnovni poziv.

U sklopu druženja SAD SI DOBRO Sanija će s polaznicima raditi energetsko čišćenje i iscjeljenje, vizualizaciju, praštanja i uzemljavanja, a za osobni gušt, i jer je to uvijek divno svima dobiti, svakome će otvoriti i istumačiti jednu kartu.

„Misli su moćne, energija je moćnija od njih, a ljubav? Ljubav je izvor. I to je moje poslanje. Tu sam da to živim i tome učim“, poručuje Sanija.

Osim što njene tekstove i vježbe možete čitati na budidobro.com, Saniju možete pratiti i na društvenim mrežama na profilu @zebraidruštvo, a ako vas zanima više pročitajte intervju koji možete pronaći ovdje.

sanija hasanić

Sanija Hasanić

Ivan Juratek

Ivan, krajobrazni arhitekt i permakulturni dizajner, autor na Budi Dobro i Dom & Dizajn Vrt, vlasnik brenda Black Moon, upoznat će vas s permakulturom i provest će vas kroz veliki organski vrt gdje ćete vidjeti kako se uzgaja hrana, ljekovito bilje i cvijeće na načelima permakulture.

S Ivanom ćete zajedno brati svježe povrće i začinsko bilje za ručak koji će biti pripravljen i poslužen za vrijeme našeg druženja.

Ako vas zanima više o permakulturi svoje znanje možete proširiti na Ivanovom IG profilu @permacooltura ili na web stranici permacooltura.net

ivan juratek

Ivan Juratek

Nataša Rajčević

Bez Budi Dobro food blogerice Nataše, poznate kao burbon&borovnice, ovo druženje se ne može zamisliti. Na kreativnim kulinarskim valovima Nataša će vas naučiti kako pripremiti najfinija biljna i veganska jela, a glavne namirnice će biti baš one koje ćemo ubrati u vrtu. Što ćemo sve jesti toga dana za sada će ostati slatka tajna, ali možemo obećati da ćete SAD SI DOBRO dan pamtiti i po ukusnim, bogatim i očaravajućim jelima.

Nataši je kuhanje velika ljubav još od malih nogu, ali je tek s prelaskom na biljnu prehranu otkrila da joj je ono ujedno i strast kojom se želi baviti cijeli život. 2019. godine pokrenula jeblog i instagram profil pod nazivom “burbon i borovnice” te je iste godine dobila nagradu za Gastro zvijezdu kao najbolji blog u kategoriji zdrave hrane u regiji.

Od tada do danas svoj hobi i poslanje je pretvorila u posao: surađuje s brojnim brendovima i portalima, održava kulinarske radionice, kulinarske online programe, producira video i foto sadržaj te radi kao konzultant brendovima i restoranima koji žele uvesti ili proširiti svoju vegansku ponudu.

“Iako nisam profesionalni kuhar, kroz svoje recepte se trudim publici približiti biljnu prehranu te im pokazati kako ona može biti itekako ukusna i zanimljiva.“ – poručuje Nataša.

nataša rajčević

Nataša Rajčević

Prijave na SAD SI DOBRO – Dan susreta sa sobom

SAD SI DOBRO – Dan susreta sa sobom, održava se 2. srpnja 2022. godine u Holističkom centru Budi Dobro, u pitoresknom mjestašcu Marija Gorica nedaleko od Zagreba, na granici sa Slovenijom.

Vrijeme održavanja je od 8 – 20 h. 

Prijaviti se možete ovdje, a do 10. lipnja 2022. možete uloviti early bird cijenu od 1216 kn.

Od 11. lipnja 2022. pa do popunjenja slobodnih mjesta cijena će iznositi 1520 kn. 

U slučaju nemogućnosti prisustvovanja povrat novca nije moguć, ali je moguće svoje mjesto ustupiti nekome drugome.

Broj sudionika je ograničen, jer se u manjoj i intimnijoj grupi možemo svakome kvalitetno posvetiti.

Za prisustvovanje SAD SI DOBRO – Danu susreta sa sobom, nije potrebno nikakvo prethodno znanje ili priprema, samo otvoreno srce i želja za dobrim i za promjenom na bolje.

Družimo se od jutra, dok još priroda otvara svoje oči pa sve dok nam sunce kaže – do sutra.

Otići ćete lakši za mnogo tereta, a puniji za ljubav, svjetlo, energiju, mir, harmoniju i s punom vrećom darova naših sponzora.

sad si dobro

 

Napominjemo da će se događaj snimati te da će se fotografije i snimke koristiti u promotivne svrhe za širenje dobrih vibracija organizatora ovog događaja, portala Budi Dobro te se smatra da ste svojom prijavom i uplatom pristali na ove uvjete. 

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.