parallax background

Što znači Saturn za ovo razdoblje za Hrvatsku?

13. listopada 2017.
Spring, Summer, Autumn, Winter… and Spring
Preporuka za gledanje: Spring, Summer, Autumn, Winter… and Spring
11. listopada 2017.
tjedni horoskop
Tjedni horoskop od 16. do 22. listopada
16. listopada 2017.
 

Saturn će ući u 2. kuću što za Hrvatsku i nije tako loše, ali problemi s proračunom ponovno će doći do izražaja.

 

Ipak, važniji aspket je vladavina Saturna koja počinje u siječnju, pored vladavine razdoblja Sedam godina tuge, što u ovom slučaju znači da će se stvari pogoršati što se već i vidi sa stanjem koje se događa u Agrokoru. To znači da će biti novih prijetnji vezanih uz povećanje poreza. Pored toga, zbog velikog odlaska ljudi iz zemlje, stvara se manjak u proračunu što opet nužno u budućnosti donosi povećanje poreza.

Dolazimo do zaključka da će situacija biti teža, a da ne govorimo o bilo kakvim događanjima u svijetu koja jednim malim pomakom mogu destabilizirati cijelo gospodarstvo. Pored toga imamo napad Rahua na jako loše postavljenog Marsa te na Jupitera što ponovno znači destabilizaciju vlasti.

Ipak građani mogu biti mirni jer se ovi problemi više tiču gornjih slojeva, a povećanje poreznih davanja ionako uništava ekonomiju te porezna povećanja moraju stati. Ta situacija će se u jednom trenutku povijesti promijeniti, ali to neće imati veze s vlašću već s napretkom ljudske svijesti.


 

Nikola Žuvela

vedski-jyotish.net


 

Nikola Žuvela

Rođen sam 1975. godine u Zagrebu. Nakon srednje škole upisujem Filozofski fakultet kojeg završavam 2000 godine. Od 1992. godine se bavim meditacijom, studiranjem Zapadne i Istočne filozofije, psihologije, te na tu temu završavam doktorski studij, objavljujem knjige, znanstvene radove. Zapadnom astrologijom se bavim od 1997. godine do 1999.g., a nakon toga završavam studij jyotisha 2000.g. O jyotishu objavljujem mnoge članke (Vjesnik, Multikulturalni časopis, Grombol, Sensa). Od 2002. godine sam instruktor yoge, te podučavam tehnike meditacije. Također, vikendom održavam slijedeće radionice: Deprogramiranje odnosa, radionice o odnosima i samopouzdanju kao i individualna i grupna savjetovanja za one koji imaju poteškoća u braku ili vezi. Završio sam doktorski studij, smjer filozofija na temu filozofije i nesvjesnog. Također, sam objavio knjige: Jyotish i djelovanje Shanija, Nesvjesno u filozofiji Istoka i Zapada, Buđenje, Jedan muškarac i jedna žena, Katalog samozavaravanja, Muškarac i žena u procjepu. Dvadesetpet godina iskustva te dugogodišnjih konzulatcija kao i stručno obrazovanje nudi vam mogućnost da dublje zađete u obrasce koji se skrivaju iza vaših odnosa.


 

Foto: NASA

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.