parallax background

Simpatične ilustracije o tome kako je biti single

melankolija
Kako pobijediti zimsku melankoliju?
1. prosinca 2018.
trudnoća
10 koraka do zdravlja u prvom tromjesečju
3. prosinca 2018.
 

Na svijetu gdje živi gotovo 8 milijardi ljudi, u tolikoj različitosti Bića i Duša, zaista bi bilo čudno kada bismo svi živjeli u parovima. Ipak, čovjekova potreba za životom u paru (ili društveno uvjerenje da se tako mora) je prisutna svuda oko nas. Često, oni koji su single osjećaju nezadovoljstvo, neugodu ili čak i tugu što još nemaju svoju “bolju” polovicu.


 

Biti single ipak ima mnoge prednosti kojih često i nismo svjesni dok se ne nađemo u suživotu s drugom osobom. Za mnoge ljude je period u kojem soliraju mogućnost da dublje spoznaju samoga sebe, jer biti sam sa sobom donosi trenutke samopromatranja.

Po mnogim istraživanjma biti solo dobro je i za naše zdravlje, za imunološki sustav, kvalitetan san, kognitivne sposobnosti i buđenje kreativne energije. Kada smo single sve vrijeme koje imamo možemo posvetiti isključivo sebi i vlastitim željama i potrebama.

 
 

 

Inspirirana upravo single ženama ilustratorica Landysh iz kreativnog tima Lingvistov, osmislila je simpatičnu kolekciju ilustracija 15 stvari u kojima se svaka single djevojka može prepoznati, koje su nas baš razveselile.

 
 

 

Kako sama ilustratorica kaže “Biti single ima svoje i prednosti i mane. Ali nema sumnje da je nekada biti solo puno bolje od odlaska na spojeve. Ovo mogu biti jedini trenutci u životu kada možeš raditi što god želiš i kad ti to želiš. Kad legneš u krevet, možeš zauzeti pozu zvijezde! Ostati dugo vani i spavati do kad hoćeš bez da će te itko osuđivati. Kupiti skupu torbu ili precijenjene cipele koje ti se sviđaju. Cijeni to!”

Sve ilustracije možete i kupiti na službenoj stranici Lingvistov.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Foto: Lingvistov

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.