parallax background

Springerica – art piknik kojeg ne smiješ propustiti

tjedni horoskop
Tjedni jyotish horoskop – potražite vrijednosti u sebi
13. svibnja 2019.
10 razloga da ih voliš
Znamo 10 razloga zašto da ih voliš
17. svibnja 2019.
 

Zagreb od sljedećeg vikenda dobiva novo mjesto za druženje, chill i izlaske! 17. svibnja u 16 sati počinje Springerica, novi art piknik u gradu koji će trajati do 1. lipnja 2019.

Smješten u najzabavnijem dvorištu u gradu, ljetnom vrtu Vintage Industrial Bara (Savska 160, Zagreb), ovaj novi piknik u gradu ima svoj Krafteraj, Špajzu & Žurku:

Krafteraj je art&craft raj gdje ćete moći upoznati umjetnike i dizajnere te kupiti koju cool sitnicu za razveseliti dušu

Špajza rascvjetani gastro kutak by Drama Bar jer kakav bi to urbani piknik bio bez dobre klope i pića. Popularan Drama bar priprema za fine i lagane zalogaje, osvježavajuće koktele i dramatično dobar izbor ginova.

Žurka – Unplugged svirke rock, pop i jazz karaktera za savršeni završetak jedne chill večeri.

 

 

Springerica svoja vrata otvara 17. svibnja u 16 h, gdje će te dočekati Jelena Bej, Black Moon, Budi Dobro, Zoe, Felurija Home, Fraktura, Garaža Komba, Majčice moja, Otvoreni studio keramike, PDV records, Ruksaci 47, Sapun, Silence Of The Lamp, Stilus knjiga i Vutra.

Navrati i vidi što ovi umjetnici i krafteri stvaraju ( a stvaraju čudesa! ), prolistaj knjige Frakture i Stilusa te zaviri u škrinju s blagom PDV recordsa.

Vrata će biti širom otvorena, a dekice spremne za chillanje!

 

 

Springerica je otvorena od utorka do petka od 16 do 23 sata, a subotom od 11 do 23 sata u Ljetnom vrtu Vintage Industrial Bara. Nedjeljom i ponedjeljkom odmaraju, jer čovjek nije stvoren da radi više od 5 dana u tjednu.

Za detalje programa pratite službeni blog, Facebook stranicu i/ili Instagram profil.

 

 

Foto: Springerica

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.