Srijeda – snaga žena

31. siječnja 2018.
lunarna pomrčina
Lunarna eklipsa 31. 1. 2018. donosi blagoslov neba
31. siječnja 2018.
gong
Najava Gong meditacije – Put ljubavi i obiteljskih odnosa
1. veljače 2018.
 

Ovaj dan simbolizira najjaču snagu energije, a to je snaga bezuvjetne ljubavi koja nastaje između majke i djeteta.

 

Muškarac je ljubomoran na ženu, neprestano joj se dokazuje i cjeli život je se plaši, još od mitoloških početaka u kojima majka kroz mitove vlada sinovima.

Ona je simbol nesvjesnog i morskih dubina koje su pored istraživanja svemira i danas neistražene.

Prema Erichu Frommu: “Majčina ljubav je mir. Ne treba se sticati i ne treba se zaslužiti”, dok Erma Bomback smatra da: “Tek kada postanete majka, vaše rasuđivanje polako preraste u suosjećanje i razumijevanje.”


 

Nikola Žuvela

vedski-jyotish.net


 

Nikola Žuvela

Rođen sam 1975. godine u Zagrebu. Nakon srednje škole upisujem Filozofski fakultet kojeg završavam 2000. godine. Od 1992. godine se bavim meditacijom, studiranjem Zapadne i Istočne filozofije, psihologije, te na tu temu završavam doktorski studij, objavljujem knjige, znanstvene radove. Zapadnom astrologijom se bavim od 1997. godine do 1999.g., a nakon toga završavam studij jyotisha 2000.g. O jyotishu objavljujem mnoge članke (Vjesnik, Multikulturalni časopis, Grombol, Sensa). Od 2002. godine sam instruktor yoge, te podučavam tehnike meditacije. Također, vikendom održavam slijedeće radionice: Deprogramiranje odnosa, radionice o odnosima i samopouzdanju kao i individualna i grupna savjetovanja za one koji imaju poteškoća u braku ili vezi. Završio sam doktorski studij, smjer filozofija na temu filozofije i nesvjesnog. Također, sam objavio knjige: Jyotish i djelovanje Shanija, Nesvjesno u filozofiji Istoka i Zapada, Buđenje, Jedan muškarac i jedna žena, Katalog samozavaravanja, Muškarac i žena u procjepu. Dvadesetpet godina iskustva te dugogodišnjih konzulatcija kao i stručno obrazovanje nudi vam mogućnost da dublje zađete u obrasce koji se skrivaju iza vaših odnosa.


 

Foto: Unsplash

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.