Supermjesec u Vagi: Podešavanje odnosa

sistemske konstelacije
Radionica sistemskih konstelacija – Blagoslov predaka
18. ožujka 2019.
nina kraljić
Nina Kraljić intervju: “Nema što ne mogu sama”
22. ožujka 2019.
 

Jučerašnjem proljetnom ekvinociju i današnjem početku nove astrološke godine i razdoblja Ovna pridružuje se i puni mjesec u Vagi. Sve skupa je pravi vrtlog snažnih i moćnih energija koje čine savršen trenutak da se očisti staro i napravi prostor za novo. Budi se jaka strast, magnetska privlačnost, snaga, fokus…


 

Kako je Vaga sedmo polje – polje partnera i braka, ovaj pun Mjesec težit će harmoniji u odnosima. Budite opušteni i šarmantni te se nemojte bojati pokazati svoj stav i mišljenje. Mnogima ljubav kuca na vrata, ali najvažnije ja da odnos sa sobom stavimo na prvo mjesto, kako ne bi postali oni drugi u vezama.

Temelj i ogledalo svakog odnosa je odnos prema samome sebi. Iskoristi ovaj dan za okret prema unutra i meditaciju na sebe. Radi vježbe disanja i razmišljanja o tome – Voliš li se, gdje te boli, što te boli, koja uvjerenja i obrasce treba mijenjati? Stavljajući naglasak na sebe, ovo postaje razdoblje rada na odnosu sa samim sobom i pokreta prema naprijed.


 

 

Zapitaj se danas što želiš od ovog moćnog dana? Što želiš pokrenuti? Kakvu vibru odašilješ u svijet oko sebe? Kad dobiješ odgovore prilagodili svoju unutarnju ravnotežu i odnos koji imaš s energijom koju obrađuješ. Oslobodi ono što radi protiv tebe ili što blokiraš na neki način. To mogu biti tvoja vlastita ograničavajuća uvjerenja ili samoporažavajuće misli.

Uz podršku Vage sada možemo stvarati sklad, stvarati ravnotežu i stvarati vibraciju koja privlači sve ostalo u našem životu, uključujući ljude i projekte.

Sretno!


 

Foto: Unsplash, Pexels

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.