parallax background

Tapkanjem uravnoteži svoju energiju i pobijedi proljetni umor

strah
Strah kao proizvod ega manipulira našim životom
17 travnja, 2019
zoran badurina
Frontman Jonathan banda Zoran Badurina: Moj život je jezero kreativnosti
18 travnja, 2019
 

Proljetni umor je u ovo doba godine gotovo neizbježan. Sa svih strana čuješ umor, neispavanost, iscrpljenost.


 

Promjena bioritma u proljeće, više kretanja, onaj jedan sat koji se izgubi prilikom promjene zimskog u ljetno vrijeme važni su faktori kod nastanka ove vrste umora.

Također i teška hrana koju koju konzumiramo zimi ostavlja posljedice na jetru i probavni trakt.

Sve to tijelo nekako treba izbaciti iz svih svojih sistema i onda umorom signalizira da treba odmor. Tijelo se zapravo spavanjem rješava nagomilanih toksina, jer jedino smo u snu si dovoljno mirni i smireni da dolazi do prirodne regeneracije stanica.

Zaista, kada bi dozvolili tijelu odmor tako da spavamo više ako osjećamo potrebu za spavanjem, uključili u prehranu domaće sokove od voća i povrća, jedan kruti obrok zamijenili tekućim i jeli pregršt zelenog lisnatog povrća simptomi bi trajali znatno kraće. Već kroz tjedan dana umor bi nestao.

Ali u ubrzanom tempu života ponekad je dva sata sata više spavanja zaista luksuz, a za otići na tržnicu se ima vremena samo za vikend.


 

EFT može pomoći u balansiranju energije

Tu u pomoć može uskočiti EFT. Kao energetska tehnika koja ti pomaže da balansiraš svoju energiju (emocionalnu, fizičku i mentalnu) i da se prirodno „podigneš“ tako što ćeš tapkanjem na energetske meridijane uspostaviti znatno bržu izmjenu tvari u unutarnjim organima odličan je izbor za lakše otpuštanje i prevladavanje ovih tjelesnih simptoma.

Kako toksine nakupljamo u unutarnjim organima, a svaki meridijan na koji lagano tapkamo vrhovima prstiju povezan je s nekim unutarnjim organom mi zapravo tapkanjem stimuliramo brži i bolji rad organa.

U nastavku je video koji će ti pomoći kod proljetnog umora, tapkaj ga ujutro i uvečer i kroz dva do tri dana osjećat ćeš se puno bolje.

 
 

Danijela Medaković

Cerfificirani Life Coach i EFT praktičar po AAMET-ovim standardima

Više na tapkanje.eu

 

Foto: Unsplash

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.