THE SIIDS oduševili riječku publiku, predstavili novi album na CD formatu i najavili vinilno izdanje

Riječani Darko Terlević i Stanislav Grdaković poznati kao THE SIIDS proteklu su subotu (16.03.) velikom koncertnom promocijom ispunili riječki Pogon Kulture i predstavili svoja dva, kritički vrlo hvaljena albuma.

Prvijenac „Brutalist“ konačno je dobio promociju kakvu i zaslužuje, a kojoj je prvobitno pandemija pokvarila koncertne planove. Fantastična subotnja svirka imala je i bubnjarsko pojačanje od strane Dinka Šimonovića čije je češće muzičke intervencije dvojac već najavio. S gitarom i svojim vokalom pridružio im se i njihov dugogodišnji prijatelj i suradnik, koautor gotovo svih tekstova s novog albuma „I I“ – Marko Rogić aka White on White.

Publika u kojoj su bili mnogobrojni fanovi i velik broj poznatih lica ne-samo-glazbene-riječke scene, sa svojim su domaćinima Pogon Kulture ispunili sjajnom energijom, a svi zajedno bili su dijelom brutalno dobre večeri uz „veliku noćnu glazbu“.

THE SIIDS su u Rijeci predstavili i CD izdanje novog albuma „I I“, i najavili vinilno koje u prodaju stiže do kraja godine. A zadnji kvartal godine ujedno je i vrijeme kad će i zagrebačka publika imati priliku doživjeti nezaboravan live nastup hvaljenih glazbenika, o čemu će više informacija biti pravovremeno objavljeno.

Dotad, „ne propustite priliku doživjeti glazbenu magiju dvojca THE SIIDS i istražite svaki kutak jedinstvenog albuma „I I““, dostupnog digitalno, u fizičkoj prodaji u riječkom Dallas Music Shopu i drugim bolje opremljenim glazbenim knjižarama te online u Dallas Web Shopu.

 

Foto: Filip Kovačević

POST COMMENT

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.