parallax background

Tjedni jyotish horoskop od 2.9. do 8.9

dawson church um i materija
Dobra knjiga: Dawson Church – Um i materija
30. kolovoza 2019.
arhetipovi esencijalnih ulja
Zrinka Jezdić: Arhetipovi esencijalnih ulja – veliki praktični vodič
5. rujna 2019.

 

Planetarni rat koji se odvija između Sunca i Marsa ovaj tjedan donosi mogućnost za impulzivnost i pretjerivanja u onome što se govori ili čini.

Ipak, važno je vratiti se u simboliku ili psihološko značenje. Sunce ili mi sami imamo želju pokazati se, a s Marsom bi to učinili tako da to svi vide. Dakle, ovo je razdoblje za promociju, ali sada takva promocija dolazi u sukob, jer su planete preblizu i onda ono što se želi promovirati stvara napetost. Možete to činiti usiljeno i na van to neće ispadati onako kako ste htjeli. Stoga, obratite pažnju na svoje predstavljanje pred drugima. jer refleksija samoga sebe daje nam najviše odgovora na naše probleme.

tjedni jyotish horoskop

Tjedan prepun strasti

Mars i Venera kao kombinacija za strast još uvijek su zajedno. Da bismo živjeli i osjetili životnost potrebni su nam suprotnosti muškog i ženskog, a ova kombinacija pobuđuje zaljubljivanje bez kojeg nas kao čovječanstva ne bi ni bilo.

Ovaj prirodni proces koji se odvija u nama služi za samorazvoj, jer tako spoznajemo svoju suprotnu stranu u sebi, ali najprije moramo proći kroz spomenuto zaljubljivanje. Stoga, obratite pažnju na strast, ona je dio našeg bića i svatko tko je potiskuje mora znati i za posljedice potiskivanja. Ona se ne može ni potisnuti, ali je ne možemo i negirati već je možemo kroz kreativnost i stvarne odnose kultivirati.

Za one koji su u odnosu ovo razdoblje je dobro da obnovite prisnost s partnerom i pobudite uspavanu strast ako je ona nestala iz vaše veze. Za one koji nisu u odnosu ovo je dobar razdoblje da se uoči ono u što se zaljubljujete.

Ovaj položaj Venere, Marsa i Sunca pokazuje, pogotovo kod žena, praiskonsko očekivanje u kojem muškarac mora biti moćan kako bi ženi dao zaštitu. Na taj način se događa da birate roditelja i tako se u vezama izgubi romantičnost i nježnost.

Obratite pažnju ovaj tjedan na lažnu samopromociju i kako se odnosite u odnosima prema strasti.

 

Nikola Žuvela

– Jyotish savjetnik, terapeut i instruktor joge

 

Više o jyotishu saznajte na Vedski jyotish

 

Foto: Unsplash

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.