parallax background

Tjedni jyotish horoskop – manifestacija karmičkih događaja

jyotish
S današnjim Mlađakom moguće je i nemoguće
5. travnja 2019.
omoreader
OmoReader – Aplikacija koja olakšava čitanje osobama s disleksijom
9. travnja 2019.
 

Ovaj tjedan u petak Merkur ulazni u znak Ribe, a u nedjelju Sunce ulazi u znak Ovna. Već smo nedavno pisali o Merkuru u znaku Riba koji donosi nedosljednu komunikaciju, katkada i neistinitost u onome što se kaže, ali je dobar za kreativnost i umjetničke aspekte. U poslovnom aspektu, tamo gdje se traži preciznost, radit će probleme.


 

Sunce u Ovnu je u egzaltaciji, ovdje se osjeća najbolje, a sljedećih mjesec dana osjetit ćemo njegovu najveću snagu. Svim aktivnostima koje započinjete Sunce će dati dodatnu snagu, pogotovo u onim akcijama u kojima vam je potrebna i pažnja drugih kako bi ono što imate za prezentirati uopće mogli pokazati drugima.

U ljubavnom aspektu Venera je još uvijek pod utjecajem želje za slobodom, koja se često ovim položajem pretvara u flert i odbijanje dublje inicijacije žene u svoju pravu prirodu. Ovaj psihički proces se u primitivnim plemenima odvijao kroz inicijaciju djevojke u ženu, a današnji muškarci isto tako nemaju tu inicijaciju pa su često dječaci koji ne preuzimaju odgovornost i često se tuže na žene, jer veze isključivo doživljavaju kroz zadovoljenje svojih potreba. Stoga, budite svjesniji kada govorite o vezama.

Pokušajte o ovoj temi više čitati i upoznavati sebe kako bi vidjeli da je odnos ustvari dublja inicijacija kroz koju rastemo. Venera u ovom sazviježđu je oštra tako da može donijeti grubost u odnosu pa obratite pažnju kako se odnosite prema partneru, jer sada bi bilo bolje vježbati suosjećanje u odnosima kada ono nije konstelacijski izraženo.


 

Ponedjeljak je dan koji donosi oštrinu, pazite kako se odnosite prema drugima. Ovo je dobar dan da prekinete s lošim navikama koje danas mogu biti više izražene.

Utorak je dan koji je odličan za odnose, ali u komunikaciji morate biti oprezniji. Dobar je dan za materijalne radnje.

Srijeda može donijeti impulzivnost pogotovo u odnosima. Budite oprezniji. Ipak, ovo je odličan dan za nezavisne korake u poslovnom aspektu.

Četvrtak je odličan dan za posao pogotovo za informacije, ali u odnosima ovo je lošiji dan. Jake želje mogu biti izraženije više nego inače, ali će biti teže ostvarive u emotivnom smislu.

Petak nije dobar dan iako je odlično sazviježđe u kojem se Mjesec nalazi. Naime, Saturn i Rahu kao prirodni neprijatelji Mjeseca smanjuju djelovanje pa će i vaše akcije biti lošije.

Subota je odličan dan, kako za emocije tako i za poslovne korake. Ovo je odličan dan za majke, točnije za davanje i suosjećanje.

Nedjelja je dan kada ne treba vjerujovati obećanjima koja će vam biti dana. Ovo je dobar dan za istraživanje emocija i pokušaj da shvatite nečije ponašanje ako vam je ono nejasno.


 

Kako vidimo, tjedan je nešto mirniji koliko to on može biti kada uzmemo konstelaciju Ketua i Saturna koja će nekoliko mjeseci biti neugodna. Ipak, na taj aspekt se moramo naviknuti pošto je ovo vrijeme kada će karmički događaji biti manifestirani pošto oboje vladaju karmom.


 

Nikola Žuvela

Jyotish savjetnik, terapeut i instruktor joge

Svoju jyotish natalnu kartu naruči na vedski-jyotish.net


 

Foto: Unsplash

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.