parallax background

Tjedni jyotish horoskop – odličan tjedan za poslovne aktivnosti

pomrčina sunca
Pomrčina Sunca i Mladi Mjesec 6. siječnja
6. siječnja 2019.
žgaravica
Ove 4 namirnice donose spas za želudac
7. siječnja 2019.
 

Ovaj tjedan donosi nam nekoliko kombinacija na koje treba obratiti pažnju. Sljedeća dva tjedna teže ćete donositi odluke tako da neke prilike mogu prolaziti pokraj vas, a da ne reagirate na ono što vam se nudi. Stoga obratite pažnju na odluke.


 

S druge strane, moguće je da već neko kraće vrijeme morate obavljati poslove vezane s dokumentima, tako da pravna pitanja mogu doći u prvi plan, ali to će trajati još tjedan dana.

Što se tiče ljubavi Jupiter i Venera iako nisu prirodni prijatelji, u jyotishu ova kombinacija tvori dhanu yogu koja označava bogatstvo. Jasno, to ne znači da ćete se obogatiti, ali u nekim financijskim poslovima ova kombinacija vam može olakšati poslovanje. Koliko je dobra ova kombinacija ona ujedno tvori tzv. lajjit-avasthu koja iskrivuljuje pogled prema trošenju novca, odnosno novac se može trošiti na površne stvari, kao i na prekomjerno jelo i piće i na taj način ova kombinacija donosi pretilost i probleme s rušenjem zdrave rutine prehrane ili duhovne prakse što znači da je potrebno održavati ravnotežu.

U odnosima ova kombinacija daje pozitivnost u pogledu dobrobiti u odnosima, te tako olakšava situaciju po pitanju strasti i tajnovitosti u smislu da ih ne shvaćate toliko teško, dramatično i impulzivno. Jupiter donosi znanje, a pored Venere donosi znanje o odnosima. Pokušajte probleme u odnosima rješavati kroz znanja koja se bave dubljim shvaćanjem odnosa. Ako ste tom znanju predani i prakticirate ga u svakodnevnom životu, svoje odnose možete doista učiniti kvalitetnijim jer ćete znate što su toksični odnosi, a što je dobro za vaše odnose.


 

Ponedjeljak je pozitivan dan pogotovo za znanje, ali i za aktivnosti koje činite po pitanju posla, ali i odnosa.

Utorak je odličan dan za znanje i odnose, ali potkraj dana nije toliko dobar za odnose, pa pazite na manje svađe i preprike.

Srijeda je odličan dan za posao, a potkraj dana će potreba za nezavisnošću biti sve više naglašena.

Četvrtak je odličan dan za nezavisnost, ali ako ste okrenuti poslu koji vas pritišće ovaj dan zbog manjka slobode možete doživjeti teško. Ovo je odličan dan za meditaciju.

Petak je odličan dan za samostalnost, ali stvara i velike želje. Pokušajte da vas te želje ne prevladaju u smislu agresivnosti ukoliko ih ne ispunite jer ovaj dan upravo može pojačati razočarenje uslijed neostvarenih želja.

Subota je odličan dan za emocije, kao i za duhovna znanja. Ovaj dan nije dobar za tzv. površne aktivnosti.

Nedjelja je odličan dan za opraštanje onima na koje ste ljuti, a odličan je dan za putovanje.


 

Kako vidimo, ovo je odličan tjedan za emocije, ali je dobar i za poslovne aktivnosti. Dobro bi bilo da u emocionalnom aspektu veću pažnju obratite na znanje o emocijama i da pripazite na prekomjerno trošenje.


 

Nikola Žuvela

Jyotish savjetnik, terapeut i instruktor joge

Svoju jyotish natalnu kartu naruči na vedski-jyotish.net


 

Foto: Unsplash

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.