parallax background

Tjedni jyotish horoskop – prijateljstva i poslovni uspjesi

kućni ljubimci
S kućnim ljubimcima protiv depresije
10. ožujka 2019.
maja posavec
Maja Posavec – iskreno i bez straha kroz njenu bajku
12. ožujka 2019.
 

Ovaj tjedan Merkur ulazi u znak Vodenjaka što će poboljšati komunikaciju, ali će i dalje postojati problemi u komunikaciji zbog retrogradnosti. Sunce ulazi u znak Ribe krajem tjedna što će nam donijeti lakši utjecaj voljnog izražavanja emocija.


 

Vodenjak će Merkuru dati mogućnost da informacije koje dobivate provjerite nekoliko puta i da ne nasjedate na povjerenje koje on izaziva u Ribama bez da provjerite koliko je ponuđeno dobro za vas.

Ovaj položaj je dobar za prijateljstva i druženja. Sunce se ne snalazi dobro u znaku Vodenjaka, jer Saturn koči njegovu voljnost i snagu za pokretanjem. Kada se u petak nađe u Ribama kod svog prijatelja Jupitera, dobit će snagu u poslovnim aktivnostima i napretku u karijeri. Jasno, ovo je pozicija koja je dobra i za kreativnost.

Na duže vrijeme dolazi nam Ketu ili Južni Mjesečev čvor koji će sa Saturnom deset mjeseci stvarati probleme u pogledu posla, ali i na financijskim tržištima te će stvarati nesigurnost u svijetu. Već sada je ispod jednog stupnja i počeo je djelovati tako da možemo osjetiti prve znake njegovog djelovanja. Saturn i Ketu su zadnji puta bili zajedno kada se dogodila financijska kriza 2008. godine.

Ne zaboravimo, Strijelac je nosilac dharme ili naravnog zakona, a ova kombinacija okreće leđa dharmi ili naravnom zakonu koji će biti ugrožen pa je za sve ljude dobro da vide koliko će jako biti nepovjerenje u sebe i kako će sumnja biti jaka među ljudima.

Jasno, sve ovisi o individualnom radu svakog pojedinca i uvijek se na kraju svodi na osobnu odgovornost, ali ona ne može postojati ako ne postoji praksa ponaosob. U ljubavnom aspektu još uvijek su jaki prošli odnosi koji mogu stvarati iskrivljeno zaključivanje u vašem dosadašnjem odnosu. Hladni osjećaji mogu biti prisutni pa bi bilo dobro da unesete u svoje odnose toplinu i osjećaje, jer oni bi vam mogli faliti. Vrlo lako ova kombinacija donese hladnoću stvarnosti života i sumnju u osjećaje pa bi na to trebalo obratiti pažnju.


 

Ponedjeljak vlada sazviježđe strasti i umjetnosti te kreativnosti. Eros je dio našeg psihičkog ustroja te je bitno znati kako se odnositi prema strasti, a da ju ne potiskujemo.

Utorak je dobar dan za izgovaranje istine na nježan način i razlučivanje. Pokušajte razlučivati i manje kritizirati.

Srijeda je dan odnosa. Sazviježđe današnjeg dana vodi nas prema partnerstvu. U nižem obliku, ovo sazviježđe naglašava kupnju nakita, odnosno kupovanja stvari koje su orijentirane prema uljepšavanju. Mjesec se najbolje osjeća u današnjem sazviježđu Rohini, a to znači da je ovaj dan odličan za odnose, jer ih primarno simbolizira.

Četvrtak jako može jačati nerealna očekivanja u odnosima, ali općenito ovo jest dan za odnose, kao i za želju za lutanjem.

Petak daje odlične aspekte za komunikaciju. Okrenite se aktivnostima koje traže male korake. Ovaj dan daje jaki aspekt za odnose, kao i za poslovno djelovanje i dogovore.

Subota je odličan dan koji nosi u sebi jaku želju koja se lakše ostvaruje. Potrebno je naglasiti da se ne radi o nemogućim željama. Čovjek je biće željenja i nije se sposoban tako lako osloboditi želja, zato je dobro ostvarivati realne želje pa je u tom aspektu ovaj dan povoljan.

Nedjelja je dobra pogotovo u prvom dijelu dana. Kako će dan odmicati, moguća su slabija raspoloženja pogotovo posesivnost koja se može pretvoriti u osjećaj melankolije.


 

Kako vidimo, ovaj tjedan nam donosi dobar aspekt za prijateljstva te poslovne uspjehe i kreativnost.


 

Nikola Žuvela

Jyotish savjetnik, terapeut i instruktor joge

Svoju jyotish natalnu kartu naruči na vedski-jyotish.net


 

Foto: Unsplash

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.