parallax background

Tranzit Rahua donio je niz važnih događaja

2. studenoga 2017.
nar
Nar – super voće za okrepljujuću salatu
30. listopada 2017.
jesen u vrtu
Jesen u vrtu
3. studenoga 2017.
 

U svojim prethodnim postovima, spomenuo sam važnost tranzita Rahua u Raku zbog niza otkrivenih skandala. Rahu je ono što je prikriveno, što se ne vidi, a Rak simbolizira obitelj, djecu, nemoćne te žene.

 

Ako ste obratili pažnju na zadnjih mjesec dana, često ste čitali o ženama koji su bile seksualno iskorištavane. Pored toga, Saturn u Strijelcu je pokrenuo pravdu i omogućio da se mnoge žene organiziraju u zajedničku borbu protiv nasilnika, što je pozitivno i daje dobar primjer borbe za ono što u zajednici ne valja.

Dakle, sljedećih godinu i sedam mjeseci, puno toga će biti razotkriveno po tom pitanju, ali ujedno će i puno toga ostati skriveno, pa neke stvari neće izaći na vidjelo, što je Rahuova priroda. Rahu je malefik, stvara sjenu, dim, nevidljiv je.

Ako odemo u detaljnije tumačenje, svakako je važno primijetiti u kojem se sazviježđu momentalno nalazi, a to je Ashlesha koja vlada otrovima, lijekovima i bolestima. Rahu u ovom sazviježđu jača viruse. Primjerice, prije dva tjedna virusno oboljenje je pogodilo Australiju gdje je zaraženo stotinu tisuća ljudi, a stotinu je podleglo njegovom djelovanju. Rahu je tajnovit, on je u znaku Raka kojim vlada Mjesec, a Mjesec simbolizira um što znači da se u umu stvaraju mnoge krive percepcije stvarnosti na koje trebate pripaziti. Globalno to stvara psihičke probleme koji mogu biti povećani u ovom tranzitu, ali najvažnije je da svi reagiramo kada se suočimo s ugrožavanjem prava žena i djece.

U ovom znaku djeluje na vode i poplave. Njegovo djelovanje u nekim mjestima ovog ljeta je donijelo zagađenje vode, dok je velika poplava pogodila Bangladeš. Ova kombinacija donosi i otrove koji su prije dva tjedna pogodili Europu, veliki radioaktivni oblak koji je bio nekoliko dana nad Europom.

U vašim životima pripazite na odnose s obitelji pogotovo na temperamentne razgovore. Ti razgovori se mogu voditi o nekretnina i novcima, što će trajati do travnja. Stoga vidite da ovo razdoblje može pojačati aspekt prema novcima i želju da se kroz novac rješavaju problemi. Ostavite se one poštapalice, novac sve rješava i otvorite se poštapalici kada ste kreativni onda novac postaje nus proizvod vaše kreativnosti.


 

Nikola Žuvela

vedski-jyotish.net


 

Nikola Žuvela

Rođen sam 1975. godine u Zagrebu. Nakon srednje škole upisujem Filozofski fakultet kojeg završavam 2000 godine. Od 1992. godine se bavim meditacijom, studiranjem Zapadne i Istočne filozofije, psihologije, te na tu temu završavam doktorski studij, objavljujem knjige, znanstvene radove. Zapadnom astrologijom se bavim od 1997. godine do 1999.g., a nakon toga završavam studij jyotisha 2000.g. O jyotishu objavljujem mnoge članke (Vjesnik, Multikulturalni časopis, Grombol, Sensa). Od 2002. godine sam instruktor yoge, te podučavam tehnike meditacije. Također, vikendom održavam slijedeće radionice: Deprogramiranje odnosa, radionice o odnosima i samopouzdanju kao i individualna i grupna savjetovanja za one koji imaju poteškoća u braku ili vezi. Završio sam doktorski studij, smjer filozofija na temu filozofije i nesvjesnog. Također, sam objavio knjige: Jyotish i djelovanje Shanija, Nesvjesno u filozofiji Istoka i Zapada, Buđenje, Jedan muškarac i jedna žena, Katalog samozavaravanja, Muškarac i žena u procjepu. Dvadesetpet godina iskustva te dugogodišnjih konzulatcija kao i stručno obrazovanje nudi vam mogućnost da dublje zađete u obrasce koji se skrivaju iza vaših odnosa.


 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.