parallax background

Trenutni Mjesec u znaku Raka govori o našoj najranijoj dobi

candybalism
Subotom o dobrom: Candybalism – hrvatski etički modni brend sjajnog dizajna
studeni 7, 2020
petra sever
Vizažistica Petra Sever osmislila je uslugu osobnog pristupa make-upu dostupnu svima
studeni 7, 2020

 

zadnja dva i pol dana na nebu mjesec u znaku raka koji govori o našoj najranijoj dobi, odnosu s majkom i ukućanima, familijom kao takvom, o našoj emotivnosti, intimi, o slabostima i poetičnim nježnostima.

ipak, mjesec prvenstveno govori o našem podrijetlu i genetici. priča priču o našim naslijeđenim osobinama, potrebama, temama koje treba rješavati ili prihvaćati…

kaj ak’ Anita dolazi iz familije gdje su žene krvavo radile cijele dane, trpile teškog muža, možda i sina ili kćer, nisu imale vremena za ništa, naprosto si nisu mogle dozvoliti opuštanje, mekoću i nježnost [ili jednostavno iz bilo kojeg razloga nisu to sve dobivale] i zbog svega su ogrubile, očeličile u bilo kojem smislu, nisu pokazivale osjećaje, takozvane slabosti i tako dalje. i onda Anita samo nastavlja priču – sve može sama, ne treba joj nitko, sposobnija je i ‘jača’ od svog dečka/supruga, koji je gotovo po pravilu ‘slabiji’, mekaniji, popustljiviji, dok ona lamentira kako sve mora sama, kako je partner nikakav, mlakonja, slabić i sve na tu foru. a zapravo nitko nije kriv. Anita dolazi iz genetike kakve dolazi, kao i njezin partner koji je pobrao meke, nježne i ‘slabe’ gene, barem u odnosu na genetiku svoje partnerice. i kaj da radimo s ovakvim situacijama. trebaju li Anita i njezin partner osvijestiti svoje programe pa mijenjati i/ili rušiti genetsko nasljedstvo tj. osvijestiti pozadinu? recimo da trebaju.

mjesec u raku

a kaj ako Anita ima naglašene ‘tipično muške’ planete u muškim znakovima, a njezin partner ‘tipično ženski’ mjesec ili marsa u nježnom i osjetljivim raku pa nema tu snagu, odlučnost, volju, borbenost….kažem da je zajebano. tada valjda treba priznati činjenično stanje i prigrliti svoje zamijenjene uloge, gdje je Anita više muško, a partner više žensko, e sad ovisi u kojoj mjeri.

kaj ako je recimo Jadrankina prababa, koja je bila na poziciji, na bilo koji način maltretirala i ugnjetavala nekog svog djelatnika, pa sad potomak istog tog djelatnika na neki način maltretira Jadranku i zapravo se stvari poravnavaju?! ne moramo ovo nužno gledati iz genetskog ugla – može se priča staviti u karmički kontekst. kako vam paše. stvari nisu baš tako plitke i jednostavne. e sad i Jadrankina prababa je zapravo bila sjebana, jer da nije ne bi maltretirala svog radnika ili radnicu. zašto je Jadrankina prababa bila sjebana? zato kaj su i nju na neki način maltretirali ili neš slično tome i tako možemo unazad do sudnjeg dana. zajebano!

poanta je da plaćamo danak naših zločestih, a zapravo slabih predaka, koji nisu uspjeli riješiti svoje pizdarije, pa bi bilo dobro da ih mi riješimo, kako ne bismo ostavljali hrpu govana svojoj djeci….kako xy osoba može imati dobru kartu ako je deda i/ili pradeda bio đubre, tukao ženu, ubijao ljude, silovao okolo i tako dalje. zajebano, jbg. genetika sve pamti.

mjesec u raku

naravno da je tu i druga strana gdje je u nasljedstvu dobra priča; zdravi, dobri i plemeniti ljudi koji su se suočavali sa svojim slabostima i problemima, istinski opraštali, pomagali na sve strane, pa se još i apsolutno iskreno i duboko molili za oprost duše i za dobro svojih sadašnjih i budućih pokoljenja i tome slično. takvi nasljednici samo mirno i s puno ljubavi nastavljaju put dobra i ljubavi. tu su i kombinacije dobroga i manje dobroga, gdje su se pobrali i jedni i drugi geni. ma gro je kombinacija i tema je sve samo ne jednostavna.

taman nam opet od 11.11. ide merkur u znak škorpiona koji je idealan za ogoljavanje i detekcije problema i slabosti. upravo za vrijeme škorpionskog merkura, ali i sunca, na tapeti su škakljive, delikatne, duboke i na baš lepršave teme. iskoristite ovo za svoju istinsku transformaciju koja jedino dolazi iz brutalne iskrenosti i otvorenosti, prije svega prema samome sebi.

summa summarum, niste bili u tuđoj koži, stoga ne treba olako suditi i tu je KRAJ priče, jbg. malo više obzirnosti, tolerancije i razumijevanja nikoga ne bu ubilo.

kako god, jako bitne i kompleksne teme kojima bi trebalo pristupiti s više angažmana, ali generalno gledajući, čini se da je kasno, svijet ionako prdi i gledajući na duge staze, idu malo sirovija vremena, lišena lažne slobode, kvazi demokracije, tolerancije, a možda i ravnopravnosti i jednakosti…

uostalom nekakav kamen iz svemira bi riješil sva ova silna sranja. a kaj je kamen iz svemira nego saturn koji 17.12. ulazi u vodenjaka.

samo kažem, ne garantiram.

 

Više čitajte u ASTRO KOLUMNI – URANOVO DIJETE.

 

Uranovo Dijete

– Mjesto gdje se obrađuju astrološke teme, piše o trenutnim zvjezdanim događanjima i dogovaraju analize natalnih karata (uranovo.dijete@gmail.com)

 

Izvor: Astrologija Uranovo Dijete 

 

Foto: Unsplash, Instagram

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.