UVJETI I PRAVILA KORIŠTENJA PORTALA BUDIDOBRO.COM

 

Korištenjem web portala budidobro.com dajete svoj pristanak na poštivanje odredbi ovog ugovora o navedenim uvjetima korištenja. Korištenjem budidobro.com smatra se da ste u svakom trenutku upoznati s aktualnim uvjetima korištenja te da ste ih razumjeli u cijelosti.

Sve informacije i sadržaji dostupni na portalu budidobro.com pripremljeni su u dobroj namjeri, stručno i odgovorno, ali portal budidobro.com ne odgovara za posljedice njihove primjene.

Svi podaci na portalu budidobro.com dostupni su za uporabu jedino u svrhu informiranja. Informacije na portalu budidobro.com nisu potpune i sveobuhvatne već su ograničene informacijama dostupnima autorima te stoga ne služe za određivanje i postavljanje samostalnih dijagnoza i tretmana.

Portal budidobro.com NE PREUZIMA nikakvu odgovornost na koji način će te koristiti informacije s naših stranica. Izričito napominjemo da portal budidobro.com NE ODGOVARA za bilo koju vrstu štete ili posljedice nastale korištenjem bilo kojeg sadržaja koji se na portalu nalazi.

 

Autorska prava

Baza podataka na web portalu budidobro.com, odnosno izražaj portala, zaštićen je autorskim i srodnim pravima Indire Juratek i društva METODA DVA j.d.o.o. te isključivo one treće pravne ili fizičke osobe kojima je pravo iskorištavanja tih prava preneseno od Indire Juratek.

Indira Juratek polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstovi, grafike, vizuali, fotografije, HTML kod i ostalo) koji se nalaze na portalu budidobro.com, osim na samostalna autorska djela koja sukladno Zakonu pripadaju drugim autorima, a objavljena su uz njihov pristanak te uz navođenje njihovog imena ili izvora takvog članka.

Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala budidobro.com (osobito izražajnog), bez pisanog ovlaštenja izvornog nositelja autorskih i srodnih prava Indire Juratek, smatra se kršenjem tih prava i podložno je sredstvima zaštite kojima autori i nositelji drugih srodnih prava raspolažu sukladno Zakonu.

 

Pravila prenošenja sadržaja

Prenošenje materijala s portala budidobro.com dozvoljeno je samo uz uvjet da se prenose dijelovi originalnog teksta do maksimalno 900 znakova uz OBVEZNO navođenje izvora s poveznicom na originalan članak.

Općenito se materijali s portala budidobro.com NE SMIJU kopirati, prevoditi, izdavati niti na bilo koji drugi način distribuirati, ukoliko se o tome prethodno ne postigne dogovor s uredništvom portala.

 

Pravo na izmjene sadržaja i usluga

Portal budidobro.com zadržava pravo promjene, ukidanja (privremenog i/ili trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge na svojim stranicama bez obveze prethodne najave.

 

Izmjene uvjeta korištenja portala budidobro.com

Portal budidobro.com zadržava pravo bez prethodne najave promijeniti ili modificirati Uvjete korištenja portala te budidobro.com neće biti odgovoran za moguće posljedice proizašle iz promjena.

Korištenjem bilo kojeg sadržaja s portala budidobro.com smatra se da ste upoznati i suglasni s najnovijim pravilima.