parallax background

Tranzitna Venera ušla je u Škorpiona

9. studenoga 2017.
gong
Najava Gong meditacije – Putovanje kroz vrijeme i prostor
9. studenoga 2017.
Budi jedinstvena, sretna i zadovoljna osoba
10. studenoga 2017.
 

Prije svega, Veneri tu nije mjesto. Škorpion je znak preko puta Venerinog znaka Bika, te ne vidi znak Vage, svoje drugo sjedište.

Škorpionom vlada Mars, koji je po svojoj prirodi potpuno suprotan Veneri, te se njih dvoje nikako ne mogu dobro osjećati u znaku onog drugog.

 

Nije posao Venere, koja simbolizira diplomaciju, harmoniju, mladu djevojku, i tako dalje, da ide na “prvu liniju” i objavljuje rat, ili da leži u nekom rovu...

Venera u Škorpionu je u svom egzilu (izgonu) i pokazat će svoje “najgore lice”.

U emotivnim odnosima, varirat će od apsolutne nezainteresiranosti do opsesivne zaljubljenosti.

Njen princip rada je: “Kad volim – volim, kad ne volim – koljem!”.

Venera u Škorpionu uvijek odlazi u ekstrem, i voli do smrti ili Vas jednostavno ubije iz ljubavi!

 

Na financijskom planu, ovo je ili siromaštvo ili luksuz, dakle s ovom Venerom nikada ništa nije prosječno.

Venera, također, predstavlja i naš glas, odnosno njegovu ljepotu i boju, pa bi neki odmah rekli kako osobe sa Venerom u Škorpionu moraju imati neugodan i “hrapav” glas, te ne mogu biti uspješni umjetnici.

Ali, što ćemo onda s Avom Gardner? Tu je i Eros Ramazotti, kome i ime sugerira da mora imati nešto u znaku Škorpiona (a ima Sunce, Veneru i Neptun – vladara polja imena, baš u Škorpionu).

Veneru u Škorpionu imaju i Nick Cave (Nick Cave & The Bad Seeds), Ozzy Osbourne (Black Sabbath), Jim Morrison (The Doors), Bruce Springsteen i mnogi drugi.

Dakle, Venera u znaku svog pada ili izgona može itekako donijeti specifičan glas i uspjeh u glazbenoj umjetnosti. Pored Venere u Škorpionu treba spomenuti po pitanju dobrog glasa i Veneru u Ovnu (Shakira) i Veneru u Djevici (Andrea Bocelli).

 

Venera ostaje u Škorpionu sve do 1. prosinca 2017. godine. Zato, spremite se za mjesec pojačanih strasti i drame u emotivnim i, generalno, međuljudskim odnosima.

Drame, u kojoj će te sigurno uživati.


 

Autor: Miloš Tomić, Izvor: atma.hr


 

Foto: NASA

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.