parallax background

Venera u Strijelcu donosi ljubav, uživanja, druženja i putovanja!

promjene
Danas su promjene moguće
1. prosinca 2017.
proteinski shake
Energetski proteinski shake po receptu Helene Malogorski
1. prosinca 2017.
 

Venera u Strijelcu u trigonu s Uranom ide u susret k novim iskustvima, hrli k promjenama, putovanjima, avanturama.

Venera u Strijelcu je promjena koja pobjeđuje daljine, koja želi otputovati daleko u nepoznato radi ljubavi, ili zadovoljstva.

 

Ona u sebi nosi želju da se slobodno pokaže ljubavi, ili da u ljubavi ne bude sputana, nego ležerna. Ujedno nosi u sebi žar i strast, posebno jer je Jupiter u Škorpionu te pojačava strasti i teži zadovoljstvima.

Ona može donijeti i dobitke preko stranaca ili osoba koje dolaze iz daleka, iz inozemstva, dok je u Strijelcu, ili u poslovima vezanim za inozemstvo.

Venera utječe na osobe koje imaju podznak u Biku i Vagi, te kada uđe u Strijelca, najviše će oni biti skloni promjenama. Osobe s podznakom u Biku novac mogu očekivati preko drugih, te više senzualnih zadovoljstva. Osobe s podznakom u Vagi će se više družiti, izlaziti, imati mogućnost sastanaka s drugima. Druženja će biti prijatnija, a kupovine vam pričinjavati radost. Neki će imati priliku i upoznati nove osobe, ići na ljubavne sastanke i slično. Kratka putovanja će biti više iz zadovoljstva, ali će vam donijeti priliku za lijepo druženje, ili neku kupovinu. Nekima će učenje u ovom periodu donijeti zadovoljstvo ili će imati više sreće u učenju, u polaganju ispita, posebno ako imate podznak u Ribama. U tom slučaju moglo bi se dogoditi i putovanje koje donosi zadovoljstvo, ljubav ili dobitke.

 
 

Onima koji imaju Veneru u Strijelcu u natalu može donijeti ljubav koja nadahnjuje, ili više sreće, bolje prilike koje će vas učiniti sretnijim. Ljubavni plamen, koji će u nekima potaknuti, može dovesti da učinite iz ljubavi puno toga, bilo da otputujete negdje daleko, gdje vas čeka netko koga volite, ili da nekog privučete sebi svojom pozitivnošću, vedrinom, šarmom i optimizmom.

U Strijelcu će ona napraviti kvadrat s Neptunom u Ribama, oko 8., 9., 10. 12. Tada može doći do idealiziranja, nerealnog viđenja drugih, zaljubljivanja, ljubavnih samoobmana i obmana. Pažljivi budite u ljubavi, ali i s novcem i vrijednostima, jer može doći i tu do obmana i prijevara. Tada nije vrijeme za pozajmice, niti neke veće kupovine, ako vam je podznak u Škorpionu.

Oko 14., 15. 12. Venera će biti u “ zagrljaju” s Merkurom retrogradnim u Strijelcu i nekima će donijeti susret s nekim koga ste voljeli, ili tko vam je jako drag, ili do pomirenja i obnavljanja neke veze. Susreti i sastanci s nekim iz prošlosti bit će lijepi i zanimljivi. Ako se vraćate negdje gdje ste nekada bili, putujete ili se vraćate kući, ovo je povoljno vrijeme za to, jer će biti radosni, ili bar prijatni, zabavni susreti. Razdraganost i vedrina ih prati. Ako pripadate u one koji očekuju neku vijest dugo, ili neki dokument, papire, a podznak vam je u Vagi, ili pri kraju Djevice, vijest može stići, razveseliti vas, posebno ako Venera i Merkur prave dobre aspekte s vašim natalnim planetima.

Četvrto polje donosi popravljanje odnosa unutar obitelji, odnosno Pluton će sada neke stvari pokrenuti da bi se konačno riješile. Sve to se odnosi na nešto skriveno ili što je dosad gurano u stranu, a što se dugo krilo ili držalo da je nedodirljivo.

Bit će to dani povoljni za pomirenja, obnavljanja nekih veza, bilo prijateljskih, bilo ljubavnih sredinom prosinca.

 

Dok prolazi kroz znak Strijelca, Venera će imati razna iskustva. Naročito uzbudljivo s iznenađenjima bit će kada bude u trigonu s Uranom u Ovnu 19.,20., 21. 12. Mnogi će tada doživjeti više radosti, izlazak iz svakodnevnice, a neki željenu novinu, bio to zanos, oduševljenje, razdraganost, bilo ljubavnu, neki drugu avanturu, ili događaj koji će vas ispuniti i razonoditi. Bit ćete spremni da sreću primite u nekoj promjeni, ili novini.

Ovo je vrijeme iznenadnih događanja, bilo susreta, ljubavnih sastanaka, koja će razbuktati strasti, pokrenuti vas na veće promjene o kojima ste samo maštali. Tih dana možete na nekom putovanju sresti osobu koja vam može, makar to trajalo kratko, promijeniti život, ili da zajedno s voljenom osobom doživite nešto nesvakidašnje, što će oboje pokrenuti i unijeti uzbuđenje kakvo skoro niste doživjeli. Možete doživjeti i neku drugu neočekivanu radost i sreću, bilo da dobijete neočekivano neki poklon ili dobitak koji će vas razveseliti.

Oduševljenja i pozitivnih uzbuđenja će biti i na vama je da im se prepustite.

 
 

Venera u Strijelcu je tu da nas pokrene, da unese više dinamike u ove kasne jesenje dane. Optimizam i životna radost dobro će nam doći u ovom periodu kada će Jupiter biti u Škorpionu u trigonu s Neptunom, da učini ljepšim sve one promjene koje dolaze, da unese više nade, mogućnosti dobitaka vezanih za inozemstvo, strance, daljine, posebno ako imate podznak u Ovnu.

Prijateljstvo, ljubav ili veza s nekim izdaleka, u inozemstvu, fakultetu, ili nekom društvenom događanju, u ovim zimskim danima ugrijat će vam dušu i ispuniti je radošću da hrlite dalje, inspirirani i pokrenuti nečim što će vam donijeti polet ili razdraganost. Oni koji imaju podznak u Lavu, mogu se radovati jer će biti više ljubavi, zabave, ili radosti, ali i oni kojima je podznak u Blizancima, jer će ona utjecati na poboljšanje partnerstva, ili ako ste sami da možda upoznate neku novu osobu. Vodenjacima u podznaku će u jednom dijelu prosinca ovo povoljno utjecati na karijeru, a potom i na prijateljstva koja mogu prijeći u ljubav. Osobama s podznakom u Raku, može donijeti i neku priliku za posao, ili ljubav preko posla. Osobama s podznakom u Jarcu donosi tajnu ljubav, ili neka lijepa događanja u samoći, daleko od očiju drugih.

Svakome će ova Venera donijeti ponešto, ovisno o podznaku i znaku, ali najviše onima koji njeguju vjeru te imaju nadahnuće i polet potreban za promjene.


 

Autor: Svetlana Milenković-Filipović, Izvor: atma.hr


 

Foto: Unsplash, NASA

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.