Najava Gong meditacije – Vrijeme buđenja

horoskop
Horoskop za ožujak
1. ožujka 2018.
samopoštovanje
Radionica Relax kids: Govor tijela – samopouzdanje
3. ožujka 2018.
 

Ulaskom u mjesec koji nam donosi toliko željeno proljeće u naš život i prirodu u kojoj boravimo, s veseljem najavljujemo grupnu zvučnu (gong) meditaciju, "Vrijeme buđenja" koja će se održati u nedjelju 4. ožujka 2018. u 19:00 h u Zagrebu, Gacka 16.

 

Dobrodošli su svi, bez obzira na dob, iskustvo, zdravstveno stanje, vjersko opredjeljenje...

Svakako ponesi prostirku za ležanje (ili vreću za spavanje) te bocu vode ili čaja... i naravno, otvoreno srce.

Kako bi s meditacijom počeli na vrijeme, dođi barem 10 min ranije.

Zbog ograničenosti prostora prijave na e-mail ili putem sms-a su OBAVEZNE: kreativni.centar.luna@gmail.com ili 091/ 30 60 330 Zoran.

Participacija iznosi 50 kn.

Izvođači: Karmen Malin i Zoran Malin

 

Gong je jedan od najstarijih instrumenata na svijetu. Prvi gongovi pojavili su se prije oko 5.000 godina. Zvuk gonga ima jaku iscjeljujuću vibraciju, utječe na obnavljanje stanica u tijelu, duboko uravnotežava, smiruje i oslobađa od stresa. Ukratko... pročišćava nas i približava sebi samima.

Više o terapiji zvukom pročitaj ovdje.

U zvučnoj kupci sviramo gongove (planetarne gongove Luna, Jupiter i Zemlja), meditation pan, tibetanske zdjele, tibetanske zvončiće, šamanske bubnjeve,indijansku flautu, ocean drum, vjetrena zvona, kišne štapove i ostale šuškalice, lupkalice, kvrckalice i puhalice.

Slušanjem opuštajućih i iscjeljujućih zvukova ovih prekrasnih tradicionalnih instrumenata preplavit će nas nova kreativna i stvaralačka snaga, a u svoj život prizvat ćemo ozračje sigurnosti, zaštite, suosjećanja, optimizma i obilja na svim razinama.

Pridruži nam se na ovom zvučnom putovanju... Poslušaj našu gong priču…

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.