parallax background

Večeras će nebo obasjati magični Vučji Mjesec

tjedni horoskop
Tjedni horoskop od 1.1.-7.1.
1. siječnja 2018.
gong
Najava Gong meditacije – Određivanje namjere u 2018.
3. siječnja 2018.
 

Siječanj 2018. je svakako vrlo poseban mjesec što se tiče lunarnih događaja. Najveći ovogodišnjim punim Mjesecom već na samom početku, a i zadnji dan siječnja donosi puni Mjesec. Sve će biti zaokruženo i lunarnom pomrčinom ili takozvanim krvavim Mjesecom.

 

Vučji Mjesec

U indijanskim narodima prvi puni Mjesec u siječnju zvao se Vučji Mjesec, jer se pojavljivao u doba kad su gadni vukovi lutali i zavijali u potrazi za hranom.

Današnji puni Mjesec pojavljuje se na 11 stupnjeva Raka što ga čini iznimno senzibilnim. Astrološki utjecaj koji donosi i koji ćemo osjećati uglavnom se temelji na opoziciji s Venerom. Ovo će se najviše osjetiti u ljubavi i odnosu između partnera. Otvorit će se emocionalne zadrške, s čime se mnogi neće osjećati ugodno.

Uz ovaj puni Mjesec tu su i Mars, Jupiter i Neptun, što izvlači na površinu duboke osjećaje ljubavi i nježnosti. Srce ti je dano na ulog ako ga nosiš u rukavu, ali Saturn u tvrdoglavom Jarcu bi te mogao ušutkati prije nego skupiš hrabrosti izraziti svoje osjećaje.

 

Portal 11 : 11

Ove godine ušli smo u numerolšku godinu broj 11 - godinu eterskog, magičnog i transcedentalnog učenja i rasta.

1. 1 .2018. otvara nam se i portal 11 : 11 (1 dan 1 mjeseca godine 11) - ključ za buđenje koji je ugrađen u našu DNA podsjeća nas da je božanska iskra unutar nas - da smo mi božanski. Energija broja 11 je definitivno tema godine 2018., a na samom početku pogurnuta je maksimalno. Iskoristi to za osobni rast kroz ovu godinu.

 

Foto: Pixabay

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.